AnnonceLuk annonce
Nyt lokalt erhvervsnetværk

12-09-2018

Af Jens Nielsen

Et helt nyt erhvervsnetværk startes op i Kalundborg, der er informationsmøde tirsdag morgen d. 18. september i Kalundborg Golfklub. Netværket skal ses som et lokalt samlingssted for erhvervslivet.

Alle er velkomne, når Kalundborg Golfklub, tirsdag den 18. september inviterer til et informationsmøde omkring et helt nyt erhvervsnetværk.

Det er et erhvervsnetværk for ejer-ledere, professionelle virksomhedsledere, forretningsdrivende og nøglepersoner i lokalområdet, der nu ser dagens lys i golfklubbens dejlige lokaler på Røsnæs, Netværket er et professionelt drevet Business netværk og har derfor intet med golf at gøre.

Kalundborg Golfklub vil såvel overfor den nuværende kreds af samarbejdspartnere samt alle andre interesserede virksomheder i lokalområdet etablere et erhvervsnetværk, hvor indholdet og formålet er, egen udvikling, virksomhedsudvikling og opbygning af relationer.

Gennem erhvervsnetværket vil golfklubben gerne bidrage til udvikling af erhverv- og forretningslivet i lokalområdet og styrke samarbejdet mellem netværkets deltagere.

”Det er vigtigt, at vi står sammen i et område som vores, og det er vigtigt, at vi er bevidste om hinanden og støtter bredt. Vi forsøger med dette netværk at samle virksomheder og forretningsdrivende fra lokalområdet i et fælles forum, hvor man udvikler sig selv, sin virksomhed og udbygger sine relationer – derfor har vi taget dette initiativ,” siger golfklubbens manager, Thomas Andersen.

Faciliteringen af netværket varetages af firmaet Sponsornet i Hobro, som også drifter lignende netværk andre steder i landet.

Informationsmødet holdes tirsdag den 18. sep. klokken 06.45, hvor klubben byder på en dejlig morgenbuffet, inden netværkets fremtidige facilitator, Liselotte Rørup, Kalundborg, vil fortælle om sin egen baggrund samt tankerne omkring den retning, som hun i samarbejde med netværket skal udvikle det i.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang, og håber på et godt samspil mellem mig og medlemmerne, som kan give medlemmerne noget med hjem,” fortæller Liselotte Rørup.

Liselotte Rørup er lokal og har senest arbejdet for Kalundborg Havn som krydstogtkoordinator og tidligere i Turistforeningen, så hun kender byen og virksomhederne/butikkerne ganske godt. Liselotte er i dag selvstændig og faciliterer bla møder og processer.

Planen er at erhvervsnetværket mødes 10 gange årligt til morgenmøder, hvor man efter en morgenbuffet holder et netværksmøde. På netværksmødet vil der typisk være interne eller eksterne indlæg samt drøftelser mellem netværksmedlemmerne.

Det er gratis at deltage i informationsmødet, men af hensyn til forplejningen skal der ske tilmelding til Steen Claudi på E-mail: steen@sponsornet.dk  senest mandag den 17. sep.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0