AnnonceLuk annonce
Nyt lokalråd

01-04-2019

Nyt lokalråd i Raklev og Omegn.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Fredag mødtes 35 personer til stiftende generalforsamling til et nyt lokalråd, fordi de alle mener, at der er brug for et lokalråd i Raklev og omegn.

På den stiftende generalforsamling blev der gennemgået vedtægter, og man har nu et skelet til det videre arbejde til et lokalråd i Raklev og omegn.

”Vi er en god gruppe i bestyrelsen med forskellige kompetencer, der supplerer hinanden godt. Vi er mennesker, der har boet i området i mange år og også nytilflyttere med rødder i området. Vi har mennesker, der er vant til at arbejde i bestyrelser og nogen der ikke er. Men vi har alle det til fælles, at vi brænder for at udvikle Raklev og omegn, og at være et talerør, hvis der er behov for det,” fortæller Anne Overgaard.

Gruppen skal mødes igen den 8. april 2019, da der er nogle formaliteter, der skal på plads og derefter skal man i gang.

”Vi skal i gang med det, vi alle gerne vil, nemlig at udvikle og assistere Raklev og omegn,” siger Anne Overgaard.

Til referent blev valgt Niels Overgaard,  og der blev valgt tre personer fra salen til stemmetællere. Til bestyrelsen i 1 år blev valgt: Anne Overgaard, Bodil Therkelsen, Esben Hansen og Peter Eierdal. Til bestyrelsen i 2 år blev valgt: Vivi Husted, Ole Lundgaard og Nils Overgaard. Som suppleanter for 1 år blev valgt: Laurits Randrup og Kirsten Christiansen. Som revisor blev valgt: Maja Hansen og Ole Jericow - og suppleant Kirsten PedersenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0