AnnonceLuk annonce
Egen serviceafdeling var den rigtige beslutning

23-09-2019

Medarbejderne i serviceafdelingen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For snart et år siden fik Kalundborgegnens Antennelaug nyt logo og nye biler, idet antennelauget siden september 2018 har haft egen serviceafdeling, og dermed har sagt farvel til deres samarbejdspartner gennem mange år, JAC, og de røde biler.

Kalundborgegnens Antennelaug har det seneste år gennemgået en større forandring i forbindelse med, at de nu selv har egen serviceafdeling. Det har også betydet nyt logo og nye biler, som kunderne faktisk har mødt det sidste lille års tid. 

"Det har udelukkende været godt at have egen serviceafdeling. Folkene er glade, og det er vi også. Det går hurtigere, og det er lettere, når man har sin egen serviceafdeling, og det mærker medlemmerne også. Vi har fået meget positiv respons, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for," siger Daniel Badeby fra Kalundborgegnens Antennelaug.

For Kalundborgegnens Antennelaug handler det om god service og om et netværk, der er stabilt og hurtigt.

”At vi har et fungerende netværk, der er stabilt og hurtigt, er vores vigtigste opgave, og ligeså er en god service til vores medlemmer. Vi var meget glade for samarbejdet med JAC, men tiden var bare til, at vi fik vores egen serviceafdeling, og det er jo dejligt, at det viste sig at være den rigtige beslutning,” siger Daniel Badeby.

Nye lokaler

I forbindelse med den nye serviceafdeling, har man også udvidet domicilet hos Kalundborgegnens Antennelaug på Stejlhøj i Kalundborg. Kalundborgegnens Antennelaug har til huse på Stejlhøj 22 og 23. Den daglige kontakt til medlemmerne har dog fortsat foregået i nr. 23, hvor også åbningstiderne er de samme. 

Firmabilerne er købt lokalt

Hos Kalundborgegnens Antennelaug har man valgt at købe firmabilerne lokalt hos Hans Frederiksen A/S, Ford i Kalundborg, som også har lavet indretningen i bilerne.

"Vi prioriterede at handle lokalt frem for at købe bilerne et andet sted, og det har fungeret upåklageligt," fortæller Daniel Badeby.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0