AnnonceLuk annonce
Nyt liv i hallens cafeteria

20-01-2020

Flemming Lykke Petersen skal stå i spidsen for Svebøllehallens Cafeteria. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efter at have stået ledigt i et par år, kommer der nu igen liv i cafeteriaet i Svebøllehallen. Støtteforeningen for Svebølle Boldklub og Idrætsforening (Old SBI) har nemlig forpagtet cafeteriaet af Kalundborg Kommune i to år - indtil videre.

”Det har stået ledig i 2-3 år, men vi har siden efteråret fået lov at bruge cafeteriaet, hvor frivillige har stået og solgt lidt sodavand og pølser, og nu har støtteforeningen så budt på cafeteriaet, og har fået forpagtningen i to år, som et forsøg. Vi vil gerne have mere liv herud, og tænkte, at det kunne vi få på den måde,” fortæller Steen Jensen, der er formand for Old SBI og fortsætter:

”Vi har faktisk længe søgt efter en, der kunne lave mad, og så stod  Flemming der. Han har jo stor erfaring. Men vi fortsætter også med salg af sodavand og pølser m.m., der varetages af frivllige.”

Det er Flemming Lykke Petersen, der bliver køkkenchef. Han har tidligere været i Tømmeruphallens Cafeteria i 14 år, så erfaringen fejler ikke noget. Det gør køkkenet, som han skal arbejde i, bestemt heller ikke. Det er netop gjort i stand, og der er købt gryder, potter og pander samt service, køleskab, grill osv. til den helt store guldmedalje. 

Stegt flæsk

Tirsdag den 28. lægger Old SBI ud med en gang stegt flæsk med persillesovs samt fire håndboldkampe, hvor der er hyret en dj til speak under kampene.

”Vi har jo trods alt et U19 hold, der er i 1. division. De er lige rykket op i efteråret,” fortæller Steen Jensen.

Opbakning har indtil videre været rigtig god, og foreningen håber selvfølgelig, at det fortsætter. Er opbakningen stor, vil det også skabe liv i området, hvilket netop er hensigten. Det fungerer dog ikke uden de mange frivillige kræfter, pointerer Steen Jensen.

”Jeg håber, at det lykkes at samle en masse mennesker til fællesspisning i cafeteriaet, så det er noget vi kan gøre igen og igen, ligesom jeg håber, at vi kan få gang i selskabslokalet, der ligger i tilknytning til cafeteriaet,” siger han.

Tilmelding til Stegt Flæsk med Persillesovs arrangementet tirsdag den 28. januar sker via tlf.nr. 52100189, som man enten kan ringe eller sms til – og meget gerne med et tidspunkt for, hvornår man vil spise. Tilmelding kan ske fra tirsdag morgen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0