AnnonceLuk annonce
Nyt liv i bedemandsforretning

04-01-2017

Jens Munkholm er fast bedemand i forretningen på Sct. Jørgensbjerg. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bedemand Claus Berner har pr. 1. januar købt forretningen ’Bedemanden Kalundborg’ på Sct. Jørgensbjerg 4.

’Bedemanden Kalundborg’ er netop blevet moderniseret, da bedemand Claus Berner har købt forretningen, og overtaget pr. 1. januar 2017. Ikke meget er ændret, dog er forretningen moderniseret, og man ønsker mere liv i kapellet på Asnæs.

”Vi har moderniseret forretningen, så den passer sammen med de resterende forretninger, vi har. Men ellers forbliver tingene stort set de samme. Dog vil vi gerne have lidt mere liv i huset i kapellet på den glm. skole på Asnæs, som Wilhelm og Vibeke (de tidligere ejere af ’Bedemanden Kalundborg’) også benyttede. Vibeke har bl.a. nogle malerikurser mm., og bruger vi ikke lokalerne, kan hun bruge dem. Hellere det end, at de står tomme. Derudover påtænker vi også nogle foredrag derude, så der jævnligt sker noget,” siger Claus Berner.

Claus Berner ejer i forvejen flere bedemandsforretninger på Midt- og Vestsjælland, herunder Slagelse, Høng og Gørlev. Han har været i branchen i små 25 år, hvoraf han har været selvstændig i de 20 af dem.

”Der er nogle skikke og traditioner, som alle andre steder, og man skal lære de lokale traditioner, og her kan vi trække på Vibeke og Wilhelm, ligesom vi har ’overtaget’ Annette, som også tidligere var ansat hos dem i forretningen, dvs. hun kender alt til arbejdsgangen herude,” siger han.

Claus Berner har ansat en fast bedemand, der skal stå for Kalundborg forretningen på Sct. Jørgensbjerg. Han hedder Jens Munkholm, og er Claus Berners svoger.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0