AnnonceLuk annonce
Nyt liv i Slotskælderen

10-09-2016

Gorilla Bar. Foto: Gorilla Bar.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalndborg.dk

Fredag den 30. september er der atter liv i det tidligere Slotskælderen, når Gorilla Bar åbner dørene op kl. 18 i Kordilgade i Kalundborg.

Mange husker Slotskælderen, der lå på adressen i mange år. Efterfølgende var der Øl- og Vinbar der i en periode, som dog lukkede sidste år. Men nu åbner altså Gorilla Bar dørene op. Gorilla Bar er et socialt koncept, hvor det netop handler om at bringe folk sammen i byen.

”Gorilla Bar skal være et sted, hvor folk kan komme og hygge sig. Her behøver man ikke købe mad for at hænge ud. Man kan fx leje et bordtennisbat og være med til at spille ’bordet rundt’ sammen med alle de andre. Der vil være salg af sodavand, øl og speciel øl, men der vil ikke være nogle fancy drinks eller lign. Det handler mest af alt om at få et sted, hvor man kan socialisere med andre,” siger Ahmed Bichtaoui på 27 år, der ejer stedet sammen med sin hustru Trine Bichtaoui på 28 år. De arbejder begge ved siden af på Jobcenter Kalundborg, hvor de er rådgivere.

Der er platter på væggene, og Gorilla Bar er indrettet med gamle borde og stole, og det handler for ægteparret om, at det skal være hyggeligt at komme der. Man skal føle sig hjemme hos ægteparret.

”Vi ville gerne skabe et socialt sted i Kalundborg, hvor folk netop kan komme og snakke og hygge sig, uden at føle sig generet af alt for høj musik, eller at de skal købe noget at spise osv. De skal bare hygge sig sammen med deres venner og/eller møde nye mennesker,” siger Ahmed Bichtaoui.

’Svigermors Aften’

Der vil dog være live musik på Gorilla Bar nogle gange, og man har også besluttet, at der skal være noget for alle aldre. Derfor laver man også ’Svigermors Aften’, hvor der netop vil være live musik for de lidt ældre.

Planen er, at Ahmed Bichtaoui selv står der fredag og lørdag, men der er også ansat en til at stå på baren. Ligesom Trine Bichtaouis mor vil komme og giv en hånd med.

Gorilla Bar ligger på Kordilgade 40 i Kalundborg.

Man skal være 18 år eller derover for at komme ind på Gorilla Bar.

Åbningstider:

Torsdag/Fredag: kl. 16 - 02

Lørdag: kl. 18 - 02Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0