AnnonceLuk annonce
Nyt kvindenetværk med hastigt vokseværk

31-05-2020

Freja Lamhauge står bag netværket 'Kvinder og karriere i Kalundborg'. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

På to uger har næsten 500 lokale kvinder samlet sig i det helt nyoprettede netværk: Kvinder og karriere i Kalundborg. 

Det er Freja Lamhauge, der står bag netværket og hun fortæller her om motiverne bag: ”Netværket skal bruges til gensidig inspiration, videndeling og sparring. Samtidigt har jeg haft en klar ide om, at netværket gennem præsentationer og 1-til-1 seancer kan være med til at bidrage til det unikke billeder af hvert medlem. For mig er alle mennesker noget helt særligt, og deres fortællinger og deres samlede livserfaringer gør dem netop til dem, de er.”  

Freja har med afsæt i sine motiver skabt en klar struktur for netværket, hvor hver dag har et særligt tema. Således er mandag afsat til reklamesøjle. Her kan medlemmerne fortælle om egen eller andre virksomhed, reklamere for produkter eller blot dele erfaringer. Om tirsdagen præsenterer et medlem sig selv som ugens profil, og dagen efter står ugens profil for at formidle udvalgte tips og tricks. Torsdagen er afsat til 1-til-1 session og om fredagens står den på fejring.

”Jeg har været imponeret over, hvor godt alle har taget imod netværket og hvor hurtigt, at der er kommet rigtig mange medlemmer,” fortæller en stolt og lidt overrasket stifter af netværket, Freja Lamhauge. Hun fortæller, at hun i første uge selv stod for alle temaerne, så alle medlemmerne hurtigt fik en ide om, hvem hun er. Herefter vælger hun ugens profil blandt de medlemmer, der har lyst til dette. Hun hjælper desuden med at få medlemmerne til at mødes en til en. ”Jeg har selv begge uger haft aftaler 1-til-1 og det giver virkeligt et fantastisk indtryk af den anden kvinde,” fortæller Freja

Ugens profil

Freja kontaktede en af kvinderne i det nye netværk, Malene Grandjean for at aftale, at hun skulle være den første ugens profil blandt medlemmerne. Som ugens profil skal man fortælle om sig selv, sin civile status, job, interesser og hvad man tænker hører til, for at skabe et billede af, hvem man er. Præsentationen kan være som tekst og/eller som film. Malene Grandjean valgte begge dele. 

”Jeg var bestemt ikke i tvivl om, at jeg rigtig gerne ville være ugens profil,” fortæller Malene Grandjean og fortsætter: ”Jeg synes, at det er et fantastisk netværk, som Freja har startet, og jeg glæder mig til at være en del af dette netværk.”

Fredag står den på ugens fejring, og der er vist ingen tvivl om, at det nyetablerede kvindenetværk har noget at fejre. Knapt 500 medlemmer på to uger må siges at være noget af en præstation.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0