AnnonceLuk annonce
Guldkarameller kl. 23 om aftenen

13-12-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Et nyt koncept kommer nu til Kalundborg Kommune til januar. Aftenkiosken.dk er navnet. Her kan man købe varer på usædvanlige tidspunkter, og få dem bragt direkte til døren inden for 45 min.

Det nye koncept går ud på, at man nu kan få bragt diverse varer direkte til døren, i hele Kalundborg Kommune, uden for normale forretninger og supermarkeders åbningstider. Aftenkiosken.dk er navnet på den nye forretning, der åbner til januar.

Aftenkiosken er altså en webshop, hvor alle har mulighed for at handle, hvad de mangler udenfor normale supermarkeders åbningstider, der ellers er rimelig lange.

”Man står tit derhjemme og kommer i tanke om noget, som man har glemt at købe, og så gider man ikke, eller man kan ikke komme af sted og få fat i det. Det er her, at vi kommer ind i billedet,” siger Ivan Jankov, der er indehaver af Aftenkiosken.dk 

På webshoppen kan man bestille varer såsom tobak, drikkevarer (sodavand,øl,spiritus) fødevarer samt hus-artikler direkte til døren inden for 45 min. mellem kl. 22 - 04 alle ugens dage.

”Der er jo ingen steder i hele Kalundborg Kommune, hvor man kan få fat i fx et rugbrød eller en liter mælk, hvis man kommer i tanke om, omkring midnat, at man har glemt brød til børnenes madpakker dagen efter. Eller hvis man lige har lyst til et eller andet, og kl. er blevet for mange. Måske har man børn liggende og sove, og er man alene, kan man ikke gå fra dem, selvom der måske er noget, der er åbent et sted,” siger Ivan Jankov.

Varerne på Aftenkiosken.dk ligger på lager, men man kan dog ikke bestille alt mellem himmel og jord.

”Man går ind på hjemmesiden, og her kan man se, hvad der er muligt at bestille. Det hele ligger under forskellige kategorier. Men udvalget er selvfølgelig ikke lige så stort som i supermarkederne, og det er ikke supermarkedspriser, men tankstationspriser. Men det er simpelt, og vi har mange forskellige ting, som man ofte lige står og mangler,” siger Ivan Jankov.

Er man nysgerrig kan man læse mere om Aftenkiosken.dk.dk på deres Facebookside.

 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0