AnnonceLuk annonce
Nyt kørende ’rensningsanlæg’ til knapt 3 mio. kr

08-10-2018

Et kik ind i tanken på den nye slamsuger. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Klaus´ Kloakservice i Kalundborg har netop fået leveret en helt ny slamsuger, som faktisk er et kørende rensningsanlæg. Prisen er tæt på 3 millioner kroner.

Fredag formiddag kørte en helt ny slamsuger ind ad porten hos Klaus´ Kloakservice på Slagelsevej i Kalundborg, ikke en helt almindelig slamsuger, det nye køretøj er nærmest et rullende rensningsanlæg.

”Den nye slamsuger er bygget til at tømme septiktanke, og er faktisk et kørende rensningsanlæg, hvor slam og vanddellen skilles ad direkte i bilen, på den måde kan operatøren køre en hel dag uden at skulle hjem for at tømme tanken flere gange,” forklarer Klaus Mourits Erck Nielsen, indehaver af Klaus´ Kloakservice.

Operatøren tømmer septiktanken helt, i bilen separeres slam og vand via et polymer, slammet bliver i bilen, mens vanddelen pumpes tilbage i kundens septiktank.

Klaus´ Kloakservice har kontrakten for Kalundborg Forsyning med at tømme septiktanke i hele Kalundborg Kommune, og det er her den nye slamsuger skal anvendes. Den erstatter en 10 år gammel tilsvarende model.

”Den nye slamsuger har egentligt samme funktion som den gamle, men er mere effektiv til at skille slam og vand,” forklarer Klaus Mourits Erck Nielsen.

Bedre arbejdsmiljø

Den nye lastbil skal køres af operatør Niels Bang, og han får en nemmere hverdag, der er nemlig tænkt mere over arbejdsmiljøet, bl.a. er der monteret en trappe som gør det meget nemt at komme op på tankens top, en operation som udføres flere gange dagligt, ligeledes er den nye slamsuger med automatgear.

Nyerhvervelsen er bygget i Sønderborg på en MAN lastbil. Pris knapt 3 millioner kroner.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0