AnnonceLuk annonce
Video: Nyt i Kino

15-02-2019

Julie Berthelsen kommer igen til Kino Den Blå Engel. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kino Den Blå Engel i Kalundborg kan nu tilføje flere spændende koncerter i 2019, og der er plads til både nye såvel som "gamle" og velkendte ansigter på scenen i biografen.

Kino Den Blå Engel har netop sat billetter til salg til julekoncert med Julie Berthelsen. Julekoncerten er den 27. november 2019 kl. 20, og Tørfisk kommer og underholder kalundborgenserne lørdag den 23. november ligeledes kl. 20. 

To populære bands er tilbage

Men også to yderst populære bands er tilbage på scenen i Kino Den Blå Engel. Nemlig Queen of Denmark, der kommer  den 25. oktober og giver koncert. 

”Vi har fået utallige opfordringer fra folk, om vi ikke kunne få Queen of Denmark ned og spille igen, da det var en kæmpe succes sidst, og det kommer de altså nu igen til september,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Info om salg til koncert med Queen of Denmark kommer senere. Derudover kommer også HUSH forbi biografen i Kalundborg til efteråret, da også de tidligere har spillet en udsolgt koncert i Kino Den Blå Engel. 

”Det er et mega scoop, at de kommer forbi os igen, da de var et kæmpe hit sidst, og alt var totalt udsolgt i løbet af ingen tid,” siger Brian Sønder Andersen. 

Info om salg til denne koncert kommer også på et senere tidspunkt. 

Julekoncert

Julie Berthelsen byder indenfor til julekoncert, hvor man skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes orkester og korsangere. Hun synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte - men helt særligt smukke julesange.

Tørfisk

I 37 år har bandet Tørfisk, som er fra Thyborøn, turneret rundt i hele Danmark, og i dag er ”besætningen” den samme, som da det hele startede i 1981. Tørfisks koncerter bærer præg af en blanding af det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhav" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle og velkendte sange. 

Besætningen i Tørfisk lyder således: Egon Kirk, Anker Hviid, Bent Bro og Bent Kirk. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
14945