AnnonceLuk annonce
Udvider med ny medarbejder og fast åbningstid

21-01-2020

Janie Falsing er ansat som butiksansvarlig hos A/H Låsemontage i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er kun godt en måned siden at A/H Låsemontage slog dørene op for en helt ny afdeling i Kalundborg. Nu ansættes der endnu en medarbejder og butikken for fast åbningstid.

Midt i december slog A/H Låsemontage dørene op for en Kalundborgafdeling med sikringstekniker Paw Jensen fra Kalundborg som daglig leder.

Det var ikke meningen af der skulle være en fast åbningstid i butikken på Slagelsevej 2 i Kalundborg, men efterspørgslen har været stor, og nu er Janie Falsing blevet ansat til at betjene kunderne som kommer ind fra gaden.

”Vi satte jo en seddel i døren om at kunderne kunne kontakte mig på telefon, og der er bare rigtigt mange som har kontaktet mig og ville have lavet noget, og hver gang jeg er her på værkstedet, har det kastet arbejde af sig, så selv om vi ikke har annonceret en fast åbningstid, er der mange som er kommet forbi, og kunderne har efterspurgt en fast åbningstid,” fortæller Paw Jensen.

Derfor var beslutningen om at holde fast åbent alle hverdage, ret nem, og Janie Falsing er startet i jobbet som butiksansvarlig.

Janie Falsing er kontoruddannet, og er nu under oplæring i låse branchen, og kan allerede nu tilbyde at skære en ny nøgle til de kunder som måtte ønske det.

Butikken får i første omgang fast åbningstid mandag til fredag mellem kl. 9 og 13, eller efter aftale.

Kunderne kan i øvrigt møde A/H Låsemontage på Kalundborg Messen i Kalundborghallen d. 1. og 2. februar.

A/H Låsemontage er et familieejet firma med 30 ansatte og over 50 års erfaring, og med afdelinger Frederiksberg, Rødovre og nu også i Kalundborg, og med sloganet 'Mere end bare end låsesmed'.

Firmaet beskæftiger sig med alt inden for sikring, låse, låsesystemer, adgangskontrol, dørtelefoner, videoovervågning, gittersikring og alarmsystemer til erhvervslivet, kommuner, institutioner og private hjem.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0