AnnonceLuk annonce
Nyt aktivitetshus skal være klar midt i august

22-01-2020

Richard Poulsen, formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab, holdt tale for de mange fremmødte til rejsegildet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Almennyttige Boligselskab, KAB, er godt i gang med at opføre et 400 kvm. stort aktivitetshus i Sct. Olaiparken. Onsdag var der rejsegilde. Huset skal stå færdigt midt i august.

Håndværkere og repræsentanter fra arkitekt, boligselskab, beboere, ingeniør, funktionærer, kommunen og Tryghed og Trivsel, var onsdag over middag inviteret til rejsegilde på det nye aktivitetshus Alhuset, som er under opførelse i Sct. Olaiparken på Klosterparkvej.

”Jeg må sige, at jeg er imponeret over, hvor godt samarbejdet forløber mellem alle parter i denne sag, så godt at vi formentligt er færdige med selve huset omkring 1. maj,” sagde Richard Poulsen, formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab, i sin tale til de mange fremmødte.

Når håndværkerne har afleveret huset til boligforeningen skal hele ’indmaden’ sættes ind. Huset skulle gerne stå helt færdig midt i august.

”Vi skulle gerne være nogenlunde klar til d. 14. august, hvor cykelløbet Post Danmark Rundt kommer til Kalundborg, og vil passere denne del af Klosterparkvej otte gange,” sagde Richard Poulsen.

Efter taler blev der serveret ristede pølser og sodavand til alle.

Aktivitetshuset Alhuset er fælles for beboerne i Sct. Olaiparken og beboerne i KAB’s øvrige lejemål på Klosterparkvej.

Alhuset skal rumme en stor multisal, køkken, toiletter, hobbyrum, en cafédel, mødelokale, og så kommer Alhuset også til at rumme kontoret for Tryghed og Trivsel.

Budgettet for det nye aktivitetshus er på 10 mio. kr., penge som boligselskabet selv har det meste af, og som støttes af midler fra Landsbyggefonden.

JQT Totalbyg fra Holbæk står for opførelsen af selve huset, mens det er det lokale elektrikerfirma Electricom som har vundet entreprisen på el og vvs.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0