AnnonceLuk annonce
Nyt Biblioteksinfo i Snertinge

15-01-2020

Kalundborg Biblioteker har, i samarbejde med Aktivitetshuset Vesterlunden i Snertinge, åbnet en biblioteksinfo.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker har, som noget helt nyt i samarbejde med Aktivitetshuset Vesterlunden i Snertinge, åbnet en biblioteksinfo hvor man kan hente information om bibliotekets arrangementer, hente læseinspiration, få oplevelser såsom spændende foredrag, børnearrangementer og meget andet. 

Samarbejdet udspringer af et ønske om et lignende tilbud, som det populære Kvikbibliotek i Svebølle. I Snertinge var der derfor også ønske om et sted, hvor biblioteket var repræsenteret i form af spændende arrangementer til børn og voksne.

”De frivillige i Snertinge har været utrolig engageret i projektet og muliggjort, at det er lykkedes,” fortæller Stine Veisegaard, der, sammen med medlemmerne af frivilliggruppen; Eva Hare, Bertil Nielsen, Anne-Lise Jensen, Lykke Nielsen og Karen Langholm, glæder sig meget til at vise borgerne den kommende Biblioteksinfo Vesterlunden i Snertinge.

Biblioteksinfo Vesterlunden har IKKE udlån af bøger og andre materialer, og vil ikke være bemandet af biblioteksfagligt personale i åbningstiden, som er 10-16 på hverdage.

Program for releasedagen 

Den 25. januar kl. 10-12 vil der være release på Kalundborg Bibliotekers nye forårskatalog, hvor Formand for Kultur og Fritidsudvalget Ole Glahn står for afsløring af programmet og musikgruppen Harmonikavenner vil spille op til en festlig formiddag for børn og voksne. 

Der vil der også være kaffe, lidt sødt til ganen, musikunderholdning og kreahjørne med funbokse og meget andet. Alt sammen i samarbejde med Snertinge Biblioteksgruppe. 

Kommende arrangementer 

  • Kaare Johannesen fortæller om verdenshistorien - tåbelighedernes kavalkade den 17/2-20 kl. 19-21.
  • Musik og Sang for de fine følehorn med Lone Wernblad den 25. februar kl. 9.30 (1-2 år) og kl. 10.30 (0-1 år + for dig på barsel).


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0