AnnonceLuk annonce
Nyt byggeri til Obel Transport står færdigt

13-06-2020

Det nye domicil rummer bl.a. tre store værkstedslinjer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Obel Transport A/S Kalundborg er nu helt på plads i vognmandsfirmaets nye domicil på Flagagervej i Kalundborg.

I eftersommeren sidste år gik store gravemaskiner i gang med at grave ud til et 1100 kvadratmeter stort erhvervsbyggeri på Flagagervej i Kalundborg til Obel Transport A/S.

Nu er byggeriet helt færdigt, de sidste belægninger udendørs er lige blevet lagt, og nu kan vognmand Peter Obel og personalet glæde sig over de nye flotte forhold.

Det nye domicil rummer tre store værkstedslinjer samt firmaets administration i to etager, på en 23.500 kvadratmeter stor erhvervsgrund.

”Det er bare blevet så godt, vi er meget tilfredse med resultatet,” fortæller Peter Obel, mens han viser rundt i det store byggeri, som ud over administration rummer kantine og omklædning for personalet og mødelokaler.

I det store værksted er der allerede fyldt godt op med lastbiler som skal serviceres, både firmaets egne, men også service og reparationer for fremmede vognmænd.

Indvielse må vente

Peter Obel havde ellers sat en dato for en stor indvielsesfest af det nye byggeri, men på grund af corona situationen er indvielsen i første omgang aflyst, men gennemføres en gang i efteråret når der bliver mere normale tilstande i landet.

Det er KT Erhvervsbyg i Give, der en af Obel Transports store kunder, som har haft opgaven i totalentreprise, og som har brugt de lokale håndværkere PT Beton, Houg Aps, Multi-Tech og Moderne VVS, som underleverandører.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0