AnnonceLuk annonce
Nyhed: Hjulstøj kan dæmpes med voks

14-03-2017

Kasper Andersen igang med at lyddæmpe en personbil. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vestsjællands Antirust i Ubby er klar med en nyhed til kunderne i den kommende weekend, hvor der holdes åbent hus.

Nye biler får i stigende grad bredere og lavere dæk for at sikre bedre vejgrab, men det betyder samtidig mere hjulstøj i kabinen.

Et nyt velafprøvet voksbaseret lyddæmpningsprodukt fra Dinitrol reducerer dækstøjen og kan både påføres på nye og brugte biler. Moderne biler leveres i stigende grad med bredere dæk end tidligere, og derfor transporteres mere og mere støj op fra vejbelægningen og ind i kabinen. Kabiner i nyere biler er i dag rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj, hvilket betyder, at støjen fra dækkene og vejen bliver langt mere markant.

”Samtidig fungerer hjulkasser og reservehjulsbrønd som en slags højttalere, der transporterer støjen direkte ind i kabinen,” siger Kasper Andersen, indehaver af Vestsjællands Antirust.

Rustbeskyttelseskæden Dinitrol er som de første klar med et gennemtestet lyddæmpende produkt, der nedsætter hjulstøjen i bilkabinen markant. Produktet påføres hovedsageligt i hjulkasserne, i den bagerste del af vognbunden og langs panelerne. Lyddæmpningen er et tykt, støjabsorberende produkt, som danner et fleksibelt og lydisolerende vokslag.

”Produktet er tyktflydende og bliver varmet op inden vi sprøjter det på, faktisk bliver der sprøjtet hele 10 liter i hjulkasser og undervogn, på hver bil, for at dæmpe dækstøjen, på en måde kan man godt sige at hjulkasser og dele af undervognen bliver asfalteret", siger Kasper Andersen.

20%rabat og et gratis rusttjek

Det nye støjabsorberende produkt præsenteres i den kommende weekend, den 18. og 19. marts, hvor der holdes åbent hus, begge dage mellem kl. 10 og 15, for såvel nye som nuværende kunder. Her er der samtidig mulighed for at få bilens undervogn efterset helt gratis, og trænger undervogn og hulrum til en rustbeskyttelse er der begge dage 20% rabat på behandlingen.

Alle som kommer forbi til åbent hus har mulighed for at deltage i en konkurrence om en komplet rustbeskyttelse af bilen, til en værdi af 5000 kroner.

Kasper Andersen og det øvrige mandskab hos Vestsjællands Antirust byder besøgende på kaffe og kage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0