AnnonceLuk annonce
Nye stole til Kino er bestilt

28-03-2017

Præsident for Rotary Kalundborg, Anders Christiansen overrakte 20.000 kroner til Annette Sønder Nielsen, medejer af Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel i Kalundborg har nu samlet så mange penge sammen, at nye stole til hele biografen er bestilt. Mandag aften donerede Kalundborg Rotary Club et stort beløb til den gode sag.

Der er mange – både private og virksomheder, der har støttet op om biograf Kino Den Blå Engels projekt med at få folk til at sponsorere nye stole til biografen ved at ’købe’ sæder. Projektet begyndte i begyndelsen af april sidste år, og nu er der faktisk kommet så mange penge ind på kontoen, at de nye stole, knapt 300, er bestilt hos leverandøren i Spanien. Stolene bliver leveret i uge 24.

Et fantastisk stykke arbejde

Det er ikke alle pengene, der er i hus, der er derfor stadig mulighed for at støtte den gode sag med nye stole til biografen, og den mulighed benyttede Kalundborg Rotary Club sig af mandag aften, hvor medlemmerne havde henlagt deres ugentlige klubaften til biografen.

Præsident for den lokale Rotary klub, Anders Christiansen, overrakte hele 20.000 kroner til medejer Annette Sønder Nielsen.

De gør et fantastisk stykke arbejde, som understøtter kulturlivet i Kalundborg, de forstår at tilrettelægge et program, der dækker bredt, både med film, musikarrangementer og foredrag. Kalundborg Rotary Club støtter projektet, fordi det er vigtigt, at der er sådan en kulturformidler her i byen, både for dem som allerede bor her, men også for de nye tilflyttere, som vi forventer kommer og bor i vores dejlige by,” sagde Anders Christiansen til de fremmødte.

Kino Den Blå Engel har længe gerne ville købe nye stole til biografen, men det er en stor udskrivning på næsten 1 mio. kr., og derfor blev den lidt alternative metode med at sælge ’stolesæder’ taget i brug.

”Der er rigtigt mange, der har bakket op - firmaer, men også privatpersoner, og nu håber vi jo bare, at alle dem, der har givet tilsagn om at støtte, hvis projektet blev til noget, kommer ud af busken, da vi ikke er helt i mål med økonomien endnu, men vi er så langt, at vi nu har valgt at bestille stolene,” fortæller medejer af biografen, Brian Sønder Andersen, og fortsætter: 

”Vi lukker i hele uge 24, hvor de gamle stole bliver hevet ud, der bliver ordnet gulv, og de nye stole bliver monteret.”

Man kan stadig nå at ’købe’ en stol. Sponsorprisen for en stol er kr. 1.300,-. Prisen er den samme for virksomheder inkl. moms. Prisen er altså overkommelig, så både private, store og små virksomheder kan være med til at bakke op om sponsoridéen, og dermed være med til at bevare kulturstedet Kino Den Blå Engel.

Kino Den Blå Engel opsætter en sponsorplade i foyeren, derudover vil samtlige sponsornavne blive vist i et ’reklameloop’ før hver film – i et år.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0