AnnonceLuk annonce
Nye spændende tiltag i Kvickly Bistro

10-10-2019

Elever fra 1. klasse på Tømmerup Skole har dekoreret det nye børnehjørne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bistroen i Kvickly Kalundborg skal igennem en række små justeringer, bl.a. er der nu blevet lavet et børnehjørne og toiletterne er blevet frisket op, og slagtermester Mark Hansen har fået Bistroen under sit ansvarsområde.

Kvickly Kalundborg er klar med en række små justeringer af deres Bistro, flere tiltag er allerede sat i gang, bl.a. helt nyt service og bestik, og der er også lavet et børnehjørne. I denne uge var 1. klasse fra Tømmerup Skole forbi for at dekorere væggene, og Kvickly kvitterede med smørebrød som tak for hjælpen.

”Vi laver nogle små justeringer hele vejen rundt, nu har vi fx lige fået lavet et helt nyt børnehjørne, og det er fordi vi godt kunne tænke os nogle andre gæster i Bistroen, gerne med børn, det er ikke det samme som at dem der sidder her ikke skal være her, og stille og roligt er vi begyndt på en rejse på menukortet, bl.a. skal vi være meget mere progressive og kreative på vores dagens ret ” fortæller slagtermester Mark Hansen.

Bistroen vil også begynde at kikke ind i markedet for færdig mad til familien, hvor man blot skal hente, og så varme maden når man kommer hjem, mad som er forfinet lidt mere end det færdigmad som allerede kan købes i Kvicklys slagterafdeling.

Mark Hansen fortæller også at alt det på menukortet som virker i dag bliver der ikke pillet ved, bl.a. retter som stegt flæsk og flæskesteg.

”En af nyhederne er, at vi nu om fredagen har en stor buffet hvor kokken står og skærer for, det har virkelig fået super opbakning,” siger Mark Hansen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0