AnnonceLuk annonce
Nye smittetilfælde i Kalundborg Kommune

15-07-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune har ellers været med på listen over kommuner i Danmark som ikke har registreret en eneste ny smittet med Covid-19 i efterhånden flere uger, sådan er det desværre ikke længere.

Hver dag kl. 14 udsender Statens Serum Institut en liste over coronasituationen i Danmark, bl.a. hvor mange nye tilfælde af smittede, hvor mange døde og hvordan tallene fordeler sig på alder og køn og kommuner.

I efterhånden flere uger har Kalundborg Kommune været med på listen over såkaldte 0-kommuner, dvs., at der på trods af stor testaktivitet ikke er fundet en eneste ny smittet i Kalundborg Kommune de sidste syv dage.

Men sådan er det desværre ikke længere, siden i går er der to personer i Kalundborg Kommune som er konstateret smittet med Covid-19.

I dag den 15. juli ser tallene sådan ud: 6364 er testet for COVID-19, og 82 er/eller har været smittet med Covid-19, og det er altså to mere end i går, som er smittet med COVID-19.

Der er derfor stadig god grund til at overholde myndighedernes retningslinjer om, at vaske hænder ofte, eller bruge håndsprit, holde afstand, undgå direkte kontakt og nys og host i ærmet.

Region Sjælland er hver mandag og torsdag til stede med et mobilt testcenter på parkeringspladsen over for Svømmehallen på J. Hagemann-Petersens Alle i Kalundborg i tidsrummet kl. 10-14, her kan alle møde op og blive testet. Der skal ikke bestilles tid.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0