AnnonceLuk annonce
Politiet har fundet våben i mulig flugtbil

26-11-2020

Den mulige flugtbil afbrændt på Eskebjergvej. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Politiet er nu klar med nye oplysninger om den afbrændte bil, der formentlig har relation til den skudepisode, der fandt sted i Kalundborg tirsdag i sidste uge, hvor to mænd blev dræbt og en hårdt såret. 

Politiet er nu klar til at fortælle offentligheden yderligere om den bil, der blev fundet afbrændt på Eskebjergvej kort efter skudepisoden i Kalundborg. Bilen ses som en vigtig brik i skudepisoden på Nørre Allé tirsdag den 17. november.

Den afbrændte bil er en hvid VW transporter, kassevogn, årg. 2008, registreringsnummer AE22641, som blev stjålet i Glostrup om morgenen den 14. november. Politiets efterforskere og kriminalteknikere har nøje undersøgt bilen, hvor de fandt skydevåben og en række spor i og omkring den afbrændte bil. Våbnene undersøges nu nærmere af National Kriminalteknisk Center, som skal klarlægge, om der kan være tale om skydevåben anvendt ved skudepisoden. 

Midt- og Vestsjællands Politi håber, at de nye oplysninger om kassevognen kan give flere henvendelser fra borgere, som har bemærket bilen før, under eller efter gerningstidspunktet tirsdag aften i sidste uge. Politiet er desuden meget interesseret i at høre fra vidner, som har bemærket den hvide VW Transporter i dagene op til drabstidspunktet.

”Vi arbejder benhårdt på at opklare sagen, og har mange retninger i efterforskningen. Borgernes henvendelser i sagen har uvurderlig karakter, og vi håber de nye oplysninger om bilen, kan give anledning til, at flere vidner henvender sig, fordi de har bemærket køretøjet,” siger vicepolitiinspektør Jacob Olsen, der er efterforskningsleder på drabssagen.

Skudepisoden fandt sted på Nørre Alle i Kalundborg tirsdag den 17. november kl. 18.12 på parkeringspladsen ved supermarkedet Meny midt i åbningstiden. Bare 14 minutter efter skyderiet, kl. 18.26, hvor tre mænd blev dødeligt kvæstet, kom et alarmopkald om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg - ikke langt fra gerningsstedet. 

Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet ikke oplyse yderligere omkring de fundne våben eller øvrige efterforskningskridt i sagen. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0