AnnonceLuk annonce




Nye muligheder i svære tider

15-03-2020

Indehaver af Restaurant Gisseløre, Julie Kjærulff og restaurantchef, Simon Wittrock. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Det meste af landet er lukket ned grundet Coronavirus, det betyder svære tider for mange brancher, bl.a. restaurationsbranchen, men på Restaurant Gisseløre i Kalundborg ser de muligheden for at levere mad ud af huset, som et nyt marked.

Mange restauranter holder stadig åbent for gæster, der er stillet håndsprit frem, der er længere mellem bordene, men alligevel bliver de fleste gæster hjemme, og det koster rigtigt mange penge i tabt omsætning.

Sådan er det også på Restaurant Gisseløre i Kalundborg, her fortæller restaurantchef, Simon Wittrock, at der kommer gæster både til frokost og til aften, men, at der er langt mellem gæsterne.

Restaurant Gisseløre tilbyder derfor, at gæsterne selv kan hente deres mad og så spise hjemme.

”Normalt er det ikke mad ud af huset vi laver mest af, og så er det gerne til store selskaber, men nu tilbyder vi mad ud af huset helt ned til to kuverter,” fortæller Simon Wittrock, og fortsætter,

”Det er nemt for kunden, forretten er anrettet, hovedretten er færdig og leveres i en varmekasse og desserten skal bare hjem på frost, så det bliver ikke meget nemmere.”

Menuen som Restaurant Gisseløre tilbyder er, Mousse af varmrøget bækørred, Langtidstilberedt kalvelårtunge og Vanilje parfait til dessert.

Der kan vælges mellem to og tre retter.

Samtidig tilbydes der Gisseløre’s uspecificerede ”snitter” til frokost.

Mad ud af huset kan bestilles til alle ugens syv dage, og Simon Wittrock oplyser at menuen formentligt bliver ændret hen ad vejen, og opfordrer til at følge med på restaurantens hjemmeside eller facebookside.

Se mere - klik her



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0