AnnonceLuk annonce
Nyt spændende tiltag i sukkerfabrikken

12-08-2019

Lulu Harms Larsen har åbnet op for muligheden for fine kontorlokaler i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lulu Harms Larsen har sammen med sin mand åbnet op for, at mindre virksomheder og små start-ups, der ønsker et professionelt arbejdsmiljø, kan få kontorlokaler i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev.

I Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev er det nu muligt, for virksomheder og iværksættere, at leje et moderne kontor, da Lulu Harms Larsen sammen med sin mand har lejet bygningerne af Nordic Sugar, for netop at leje kontorlokaler ud. Kontormiljøet, der er indrettet i en af de tilbageværende bygninger fra sukkerfabrikkens tid, har adresse på Algade 2D.

”Vi bor i Gørlev, og har set på, at bygningerne har stået tomme i mange år efter, at kommunen og SKAT ikke længere benyttede bygningerne. De kom nemlig til efter, at sukkerfabrikken flyttede sin administration og produktion. Vi lejede lokalerne sidste år, men skulle lige have renoveret bygningen udvendig, og det tog lidt tid med vinduerne osv. Men nu er vi allerede seks virksomheder i huset, og en mere på vej. Men vi kan sagtens være mange flere, så vi håber, at flere folk henvender sig,” siger Lulu Harms Larsen.

Mulighederne er mange

Kontorlokalerne er placeret, hvor der i sukkerfabrikkens tid var produktion. Inklusiv i lejen af kontorlokaler er der dog flere faciliteter, ligesom der er mulighed for at benytte det store atrium i stueetagen. Man kan også leje sig ind i Den Gamle Sukkerfabrik på time- eller dagsbasis, hvor man fx kan afholde receptioner, foredrag og andre arrangementer i lækre omgivelser.

”Det er et klart mål for os at vise Gørlev og Kalundborg Kommune som helhed, at man sagtens kan have et topprofessionelt kontorhotel, selvom man befinder sig langt fra København og de andre storbyer. Faktisk har vi en klar formodning om, at der sidder mange i lokalområdet, som enten har kontor derhjemme, eller måske bruger caféer og biblioteker som arbejdsrum. Det er ikke altid optimalt. Hos os kan man have sit eget kontor, hvor man kan møde sine kunder og samarbejdspartnere i professionelle rammer og præsentable omgivelser. Samtidig får man også kontakt til andre små virksomheder, hvilket giver mulighed for sparring, men også socialt samvær, som man måske ikke får, hvis man arbejder hjemmefra,” siger Lulu Harms, og fortsætter:

”Vi har kontorer i forskellige størrelser, så her er også mulighed for at sidde flere på samme kontor. Med kontorfordelingen prøver vi at tilgodese de behov, som de forskellige måtte have – også specialbehov. Her er elevator og parkering lige ved bygningen samt handicapvenlige forhold.”

Godt i gang

Der er allerede flere virksomheder, der har lejet sig ind i Den Gamle Sukkerfabrik. Men der er plads til flere og mulighederne er mange.

Pernille Vibeke Ahrenkiel, der driver virksomheden ’Vejledning og Trivsel’ er af dem, der allerede har fundet sig til rette i den gamle fabrik.

”Jeg er utrolig glad for at drive min virksomhed, Vejledning og Trivsel, fra Den Gamle Sukkerfabrik. Kontorerne er store, lyse og nyistandsatte med hvert deres særlige udtryk. Her er en god stemning, rigeligt med plads og stor fleksibilitet samt rig mulighed for at arbejde kreativt. Her er også plads til at ens virksomhed med jævne mellemrum kan rumme mange mennesker, hvilket er vigtigt for mig, da jeg som privat læsevejleder også tilbyder kurser af forskellig art,” fortæller Pernille Vibeke Ahrenkiel.

Den Gamle Sukkerfabrik ligger på det gamle sukkerfabrik-område i Gørlev. Bygningen blev, sammen med resten af fabriksarealet, opført i 1912. Da Danisco lukkede de fleste af sine aktiviteter i Gørlev, blev en del af fabriksområdet nedlagt og revet ned. I dag består den oprindelige sukkerfabrik (i dag Nordic Sugar) stadig i Gørlev, men i meget mindre skala, i og omkring de ikoniske siloer. Bygningen, som huser Den Gamle Sukkerfabrik, blev bevaret efter den omfattende nedrivning, og er sidenhen blevet istandsat indvendigt og komplet moderniseret samtidig med, at man har beholdt den oprindelige facade, som netop er kendetegnet for sukkerfabrikkerne.

Der går i øvrigt busser fra Kalundborg til Gørlev by og Den Gamle Sukkerfabrik flere gange i timen. Fra Den Gamle Sukkerfabrik er der ligeledes gåafstand til flere dagligvarebutikker, små specialbutikker samt  postbutikken.

Hvis man har spørgsmål, eller ønsker en fremvisning, kan man kontakte Den Gamle Sukkerfabrik på tlf. 26 37 70 70, eller læse mere på hjemmesiden www.dengamlesukkerfabrik.dk

Åbent hus

Er man nysgerrig på at se de fine kontorlokaler, kan man slå vejen forbi Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev lørdag den 7. september fra kl. 11-15, hvor der er reception. Her vil de forskellige virksomheder i huset være til stede, og man kan få en snak, og stille alle de spørgsmål, man måtte have.

Der bliver serveret pølser og brød, og der kan købes øl og sodavand. Derudover kommer der et band og spiller hyggelig lounge musik. Alle er velkomne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0