AnnonceLuk annonce
Nye hotellejligheder i Elmegade

06-03-2017

Tidligere var der sprogcenter i bygningerne, nu omdannes de til hotellejligheder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det tidligere sprogcenter i Elmegade omdannes nu til hotellejligheder, arbejdet er sat i gang.

I flere år har der været kontorer og undervisningslokaler i ejendommen Elmegade 19 i Kalundborg, senest har LOF og Sprogcentret haft til huse i bygningerne. Nu er de begge flyttet og sidste sommer blev bygningen solgt til Johnny Hansen, Kalundborg.

Siden har der været arbejdet på en plan med at omdanne bygningen til hotellejligheder, nu er alle tilladelser i hus og håndværkerne er rykket ind.

”Planen er at omdanne bygningen til 20 hotellejligheder og en restaurant”, fortæller Johnny Hansen, og fortsætter, ”nu laver vi de 10 første lejligheder i første etape, i anden etape 10 mere og i tredje etape arbejdes der med planerne om en restaurant i bygningen”.

Hele bygningen er på 1100 kvadratmeter.

De små selvstændige lejligheder får sin egen indgang i lighed med et motel, og der etableres både bad, toilet og et lille tekøkken i hver lejlighed.

”Jeg tænker at lejlighederne kan udlejes på dagsbasis, men i høj grad også langtidsleje til håndværkere eller studerende, og skulle det vise sig at der ikke er et behov for den type hotellejlighed kan de hurtigt omdannes til kontorer som kan udlejes til fx iværksættere, så der er flere muligheder med bygningerne”, siger Johnny Hansen.

Der er endnu ikke sat en dato for hvornår de første 10 lejligheder skal være færdige, men håndværkere fra NS Byg i Kalundborg er godt i gang med arbejdet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0