Nye biler til tømrermesteren

Af Jens Nielsen

LH Biler i Rørby har travlt med salg af både nye og brugte biler samt udlejning. Tømrermester Allan Abkjær har lige fået leveret tre nye varebiler.

Det er ikke kun på værkstedet hos Lips Autoteknik i Rørby, at der er travlt. Der er også travlt med bilhandel, både salg af nye og brugte biler samt udlejning af biler, typisk til erhvervskunder.  

For bedre at have et overblik over forretningen er alt bilsalg og udlejning lagt over i et firma for sig, LH Biler.

”Vi har rigtigt travlt i øjeblikket, især salg af erhvervsbiler går stærkt, og vi har mere end 30 udlejningsbiler ude og køre lige nu,” fortæller Lars Larsen, som er indehaver af både Lips Autoteknik og LH Biler.

Tømrermester Allan Abkjær er blandt de kunder som handler biler hos LH Biler, og har lige været forbi for at hente tre helt nye varevogne.

”De andre biler var efterhånden fem år gamle, så inden der begynder at komme for mange problemer, bliver de skiftet ud, og så gør det jo ikke noget at forkæle medarbejderne lidt,” fortæller Allan Abkjær, der i øjeblikket er i gang med at bygge børnehaven Buldervang for Kalundborg Kommune.

LH Biler har også lige leveret en ladbil hvor der er blevet monteret en kran til det lokale kølefirma Dan Artica i Ugerløse.

Del