AnnonceLuk annonce
Nye lærlinge

22-01-2021

I midten fabriksdirektør Carsten Andreasen med de nye lærlinge Mike Christensen (tv) og Nick Kjerulff Saaby (th). Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk

Glarmestrenes branche- og arbejdsgiverforening, AMK Øst og Jobcenter Kalundborg samarbejder om at hjælpe kommunens glarmester- og alubygger-virksomheder med at rekruttere lærlinge. 

Skandi-Bo A/S manglede alubygger-lærlinge og har sammen med Jobcenter Kalundborg udarbejdet en lærlingeprofil, der matcher virksomhedens behov. Der blev rekrutteret kandidater og efterfølgende ansat to lærlinge.

Uddannelsen som alubygger er en fordelsuddannelse, der tager 4 år og 8 måneder, og skoleforløbene foregår hos EUC Nordvestsjælland i Audebo.

”Det er vanskeligt at tiltrække lærlinge. Jeg har et godt og tæt samarbejde med Jobcenter Kalundborg og er meget glad for indsatsen, der resulterede i ansættelse af vores to nye lærlinge, Mike og Nick,” fortæller fabriksdirektør Carsten Andreasen, Skandi-Bo A/S. Han repræsenterer Dansk Industri i Fagligt Udvalg, og arbejder blandt andet med at udvikle og forbedre uddannelsen.

Både Mike og Nick har tidligere prøvet andre brancher, men er enige om, at de har fundet den rette uddannelse hos Skandi-Bo A/S.

”Det er en god virksomhed med flinke og dygtige kolleger, og vi er blevet taget rigtig godt imod. Vi skal lære at arbejde med glas, facade- og tagkonstruktioner i aluminium og producere døre/vinduer i alu, og der er både værkstedsarbejde og monteringsopgaver udenfor huset,” siger de to glade lærlinge.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0