AnnonceLuk annonce
Nye Borgerlige har valgt spidskandidat

01-07-2020

Tonny Voldby Pedersen er endnu engang spidskandidat for Nye Borgerlige i Kalundborg.

Tonny Voldby Pedersen er spidskandidat for Nye Borgerlige i Kalundborg kommune til kommunalvalget i 2021.

Nye Borgerlige i Kalundborgkredsen har på opstillingsgeneralforsamling den 27. juni 2020 genvalgt Tonny Voldby Pedersen som partiets spidskandidat i Kalundborg kommune til kommunalvalget den 16. november 2021.

Tonny var opstillet som spidskandidat ved kommunalvalget i 2017 og var kredsens folketingskandidat ved folketingsvalget i 2019. Tonny er officer i Forsvaret og driver ved siden af sit fuldtidsarbejde et fritidslandbrug. Den resterende fritid går med motionsløb, lidt jagt og deltagelse i bestyrelsesarbejde for friskolen på Røsnæs.

”Tonny er efterhånden et kendt navn i Kalundborg kommune. Han har været opstillet til kommunalvalg flere gang og bliver en super god spidskandidat for Nye Borgerlige. Jeg har stor tiltro til at Tonny leverer en god og solid indsats i forbindelse med kommunalvalget i 2021. Vores parti oplever stor medlemstilgang i øjeblikket og vi har siden årsskiftet fået omkring 80 nye medlemmer. Dette kombineret med at vi kom i Folketinget sidste år giver os tro på, at vi står overfor et godt kommunalvalg”, siger Jesper Høgedal, formand for Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0