AnnonceLuk annonce
Nyt vaskeanlæg hos Ole Jensen Autoværksted

29-07-2019

Lige omkring mandag middag, blev den helt nye vaskemaskine løftet på plads. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag lige omkring middag blev et helt ny bilvaskeanlæg løftet på plads hos Ole Jensens Autoværksted på Holbækvej i Kalundborg. Det nye anlæg er klar til brug sidst på ugen.

Det er kun fem år siden at Ole Jensen købte en ny vaskemaskine til person- og varevogne, men den er ikke længere tidssvarende, og derfor bliver den nu udskiftet.

Mandag formiddag blev den gamle maskine løftet ud, og lige omkring middag var montører og kranfolk klar til at løfte den helt nye maskine på plads i vaskehallen, en opgave som kræver professionelle folk, for der var kun få centimeter luft i hver side, men den rutinerede kranfører fik uden problemer sat den nye maskine ind på skinnerne i vaskehallen, nu mangler bare lige hele den tekniske installation.

Det nye bilvaskeanlæg er fra tyske WashTec, som har omkring 35.000 tilsvarende anlæg kørende i hele verden, som dagligt vasker over 2 mio. køretøjer.

Det nye vaskeanlæg, som for øvrigt er svanemærket, kan vaske biler der er 238 cm. I bredden og 250 cm. I højden, det er lidt mere end det gamle anlæg.

Det nye vaskeanlæg er med den nyeste teknologi, bl.a. kan Ole Jensens Autoværksted fremover tilbyde abonnementsaftaler, hvor bilens nummerplade genkendes når kunden kører ind, og vaskemaskinen automatisk starter efter den aftale der er lavet.

”Vi fortsætter selvfølgelig også med de værdikort vi har kørt med i mange år, lige som vi fastholder muligheden for at betale med forskellige kreditkort,” siger Ole Jensen, indehaver af Ole Jensens Autoværksted.

Det nye vaskeanlæg kommer i drift sidst på ugen, og samtidig udvides åbningstiden, så der er mulighed for at vaske sin personbil eller varevogn fra kl. 06 til 22, ugens syv dage.

Det nye bilvaskeanlæg bliver fejret om ca. tre uger, hvor kunderne inviteres til masser af gode tilbud sammen med lidt godt til ganen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0