AnnonceLuk annonce
Ny vaskehal åbnes med fest og gode tilbud

25-02-2019

Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik i Rørby, er klar til at åbne sin nye vaskehal i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I den kommende weekend åbnes den helt nye vaskehal hos Lips Autoteknik i Rørby. Det fejres både lørdag og søndag med gode tilbud og lidt godt til maven.

Det første spadestik til en udvidelse af værkstedet hos Lips Autoteknik på Navervænget 2 i Rørby, blev taget i august sidste år, en udvidelse som også rummer en topmoderne vaskehal til person- og varevogne.

Nu er vaskehallen færdig og klar til at tage i mod kunderne, så i den kommende weekend, lørdag d. 2. og søndag d. 3. marts inviteres alle interesserede til åbningsfest fra kl. 10 til 14 begge dage, hvor der bydes på pølser fra en pølsevogn samt øl, vand og kaffe.

Men der bliver også en lang række af gode tilbud på bilvask, både enkeltvask, men også på månedsabonnementer.

Inden den nye vaskemaskine er taget i brug har der været stor interesse fra kunderne.

”Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang,” siger Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik, og fortsætter,

”Interessen har været stor, vi har allerede lavet firmaaftaler til lige omkring 100 biler fordelt på en række lokale firmaer.”

Den store model

Den nye vaskemaskine vil kunne vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter i bredden.

Og det hele kan styres via en app på telefonen, men der er selvfølgelig også mulighed for at betale med sit dankort.

Når vasken startes fra app’en er der mulighed for at blive siddende i bilen, men der er selvfølgelig også mulighed for at opholde sig i venterummet som er bygget i forbindelse med den nye vaskehal.

Svanemærket

Den nye moderne vaskehal er svanemærket, hvilket betyder at vandforbruget typisk ligger helt nede på 35 – 40 liter vand pr. vask.

Vaskehallen har installeret et bakteriologisk rensningsanlæg, så det vand der bruges til bilvasken , renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.

Vaskehallen får åbent alle ugens syv dage fra tidlig morgen til sen aften.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0