AnnonceLuk annonce
Ny ung tømrermester

19-01-2020

25-årige Jonas Lyngbo Pedersen har taget springet og er blevet selvstændig tømrermester. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jonas Lyngbo Pedersen Kalundborg, har taget springet fra lønmodtager til selvstændig erhvervsdrivende og har startet firmaet Lyngbo Tømreren.

Det har egentligt ikke været svært for 25-årige Joanas Lyngbo Pedersen at tage springet fra et job som tømrersvend til at blive tømrermester i sit eget firma.

Jonas har gennem de seneste fire år haft sit eget CVR-nummer og har udført mindre opgaver i sin fritid, og det firma hvor han har været i lære og arbejdet som svend, Tømrermester Jørgen Stedal i Svallerup, er blevet solgt til en Københavnervirksomhed, og det betød at de fleste opgaver lå i København.

”Jeg vil gerne slippe for at køre til København hver dag, så derfor tog jeg beslutningen og startede for mig selv d. 1. januar, og i første omgang vil jeg satse på de lidt mindre lokale opgaver,” fortæller Joanas Lyngbo Pedersen, som allerede har fået de første ordrer i bogen.

Lyngbo Tømreren tilbyder alt fra tilbygninger til renovering, døre, vinduer, gulve, og så har Jonas Lyngbo Pedersen lidt et speciale med tagarbejde, som han har udført rigtigt mange opgaver af.

Jonas har også flere gange været med i Grønland for sin nu tidligere mester, og han har været med på større opgaver på bl.a. hotel Bella Sky og Hovedbanegården i København.

Håber at kunne ansætte en lærling

Jonas Lyngbo Pedersen håber at han med tiden kan udvide firmaet med bl.a. en lærling.

”Nu skal jeg prøve af om det er mig at være selvstændig, og hvis det går godt, kunne jeg godt finde på at ansætte en lærling, for jeg havde selv problemer med at finde en læreplads i sin tid, så derfor vil jeg gerne give en ung mand muligheden,” fortæller den nye tømrermester, som lige nu er igang med et tilbygning på et sommerhus.

Læs mere - Klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0