AnnonceLuk annonce
Ny tandlæge åbner på mandag

16-07-2021

Tandlæge Keld Offersen er klar til at åbne sin egen klinik i Ubby på mandag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På mandag d. 19. juli slår tandlæge Keld Offersen dørene op for Tandlægehuset Ubby, Enggårdsvej 1A i Ubby.

Siden 1977 hvor huset på Enggårdsvej 1A i Ubby blev bygget, har der været tandlæge/tandplejer i huset, og sådan vil det også være fremover. Tandlæge Keld Offersen har købt huset og starter Tandlægehuset Ubby. De første patienter har allerede booket tid i kalenderen.

Keld Offersen har de sidste 14 år arbejdet i en tandlægeklinik i Høng, men nu bliver han herre i eget hus og skal i gang med at bygge en kundekreds op.

Rikke Bülow er ansat som klinikassistent i den nye tandlægeklinik. De to har arbejdet sammen i 10 år så de kender hinanden rigtigt godt.

”Huset er jo bygget som tandlægeklinik og var derfor lige til at gå til. Vi har selvfølgelig renoveret lokalerne og sat nyt udstyr ind, så vi er klar når de første patienter kommer mandag,” fortæller Keld Offersen.

Den nye tandlægeklinik har foreløbigt to behandlerrum og med mulighed for at indrette endnu et.

”En af vores fordele er også, at vi har parkering lige uden for døren, det betyder meget for gangbesværede,” siger Keld Offersen.

God interesse

Der har allerede været god interesse for den nye tandlægeklinik i Ubby. Mange af Keld Offersens tidligere patienter og en helt del nye har allerede booket tid i kalenderen.

”De første 14 dage er kalenderen allerede fuldt booket, men vi vil selvfølgelig gerne have mange flere nye patienter,” siger Rikke Bülow.

Keld Offersen bor på Vestsjælland, men stammer oprindeligt fra Randers, hvor han sammen med sin tvillingebror driver familiens gård.

Den nye tandlæge i Ubby er uddannet på Tandlægeskolen i Århus i 1996. Endvidere er han uddannet specialist i implantatkirurgi fra London i 2011.

Tandlægehuset Ubby har åbent mandag-torsdag fra kl. 8-17, fredag kl. 8-16 og lørdag fra kl. 8-12

Hjemmesiden for Tandlægehuset Ubby kan ses her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0