AnnonceLuk annonce
Ny stor investering trods Corona-krise

16-04-2020

20 helt nye spinningcykler venter på at Go Form åbner igen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Motionscentret Go Form i Kalundborg glæder sig til igen at kunne byde velkommen, efter at alle spinningcykler er skiftet ud.

Spinningholdene hos Go Form er meget populære, og derfor kræver det også noget nyt materiel ind i mellem, nu er der kommet 20 helt nye spinningcykler til erstatning for de 5 år gamle, som alle i øvrigt er solgt til medlemmerne og andre interesserede.

Go Form, har i lighed med andre motionscentre, lukket på grund af Corona-krisen, og det er måske ikke det bedste tidspunkt at købe 20 helt nye spinningcykler på, men aftalen var lavet i december.

”Vi bestilte de nye cykler i december, men vi kunne faktisk godt komme ud af aftalen, men så tænkte vi, de gamle cykler trængte egentligt til at blive udskiftet, og så har vi måske lidt et trækplaster når vi åbner igen,” fortæller Søren Lund Larsen, der sammen med Thomas Saaby Hansen, er indehavere af Go Form på Hareskovvej i Kalundborg.

De nye spinningcykler er af fabrikatet Body Bike, og er nyeste model med en lang række smartere indstillingsmuligheder end de gamle, selv udtag så mobiltelefonen kan lades mens der cykles, er der blevet plads til.

Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen har ikke bare siddet i sofaen mens Go Form er lukket ned, der er blevet malet, gjort rent i alle kroge, lavet en række småreparationer, og der er også blevet tid til at lave en række videoer med forskellige øvelser, som medlemmerne så kan lave derhjemme.

Samtidig har de to indehavere oplevet en stor opbakning fra medlemmerne.

”Vi er dybt taknemmelige for den støtte vi får fra medlemmerne, det betyder rigtigt meget i en svær tid, og nu håber vi bare at Go Form snart kan åbne igen,” siger Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0