AnnonceLuk annonce
Bybussernes køreplan ændres på grund af ny station

07-12-2018

Ny køreplan for bybusserne i Kalundborg fra på søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bybussernes Rute 551 og 552 ændres fra på søndag. Fremover skal bybusserne omkring den nye Station Øst på Stejlhøj.

I morgen lørdag d. 8. december indvies den nye Station Øst på Stejlhøj, og fra på søndag d. 9. december begynder togene at stoppe på den nye station. Det kræver ændring i køreplanerne for togene, men det kommer det også til for bybusserne, for fremover bliver det også muligt at tage bussen til og fra den nye station.

Det er rute 551 som kommer til at betjene den nye Station Øst, og det kræver en del ændring af i forhold til den nuværende køreplan.

”For at betjene den nye Kalundborg Øst station vil linjerne køre via Stejlhøj og kan derfor ikke betjene Rådhuset på Holbækvej, dette stop vil dog fortsat blive betjent af rute 520 og 543. Bemærk også at tiderne på linjen vil være tilpasset DSB på Kalundborg Øst, og dermed væsentligt anderledes end de nuværende tider,” skriver chaufførerne på en seddel der er ophængt til orientering i busserne.

Rute 551 kører Spangsbro-Raklev i dag, det ændres fra d. 9-12 til Spangsbro-Herredsåsen, for at kunne opretholde timedriften

Rute 552 kører i dag Kystskoven-Herredsåsen, den kommer fremover til at køre Kystskoven-Raklev.

Det er muligt at hente de nye køreplaner på dinoffentligetransport.dk  Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0