AnnonceLuk annonce
Ny skoleleder til Nyrupskolen

09-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune har søgt efter en ny skoleleder til Nyrupskolen i Kalundborg, og han er nu fundet. Det bliver Anders Knudsen, der tiltræder den 1. august 2021 som skoleleder på Nyrupskolen. 

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på 52-årige Anders Knudsen, som de seneste seks år har været skoleleder på Svebølle Skole i Kalundborg Kommune. Anders Knudsen har blandt andet tidligere været afdelingsleder på Skolen ved Herredsåsen. Han er uddannet som lærer i 1995 fra Vordingborg Statsseminarium og har efterfølgende suppleret med en diplomuddannelse i ledelse. Anders efterfølger tidligere skoleleder John Saxild-Hansen, som efter to årtier på Nyrupskolen er gået på pension. 

Direktør ved Kalundborg Kommune, Michael Gravesen er begejstret for, at valget faldt på Anders Knudsen: ”Anders er en rutineret, fagligt dygtig og kompetent leder, som brænder for at skabe de bedste betingelser for eleverne”, fortæller  Michael Gravesen. 

Anders Knudsen glæder sig til at blive en del af teamet på Nyrupskolen: ”Jeg kender Nyrupskolen som en velfungerende folkeskole, hvor der er kort til ledelsen for både elever, personale og forældre. Jeg ser frem til at være en del af Nyrupskolens fortsatte positive udvikling.

I forbindelse med, at Anders Knudsen tiltræder på Nyrupskolen, igangsættes en rekrutteringsproces af en ny skoleleder til Svebølle Skole.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0