AnnonceLuk annonce
Ny skoleleder på Friskolen på Røsnæs

12-08-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den nye skoleleder på Friskolen på Røsnæs, Vibeke Malmberg, stod sammen med personalet klar til at tage imod eleverne mandag den 10. august på første skoledag. 

1. til 9. klasse mødte talrigt op kl. 16.30 – 18.30 sammen med deres familie. Hver familie medbragte egen picnickurv, som efter velkomsten blev nydt klassevis på den store boldbane. Bestyrelsesformand Karin Anholm bød velkommen og glædede sig over, at en ny tradition omkring 1. skoledag var skabt. 

Der summede af liv og glade elever, personale og forældre, som efter maden dystede i diverse aktiviteter. De nye 0. klasseelever mødte ind dagen efter de øvrige elever, og fik således deres helt egen første skoledag. Hver af de otte nye elever i 0. klasse blev budt velkommen til Friskolen på Røsnæs med en hvid rose og et “Velkommen til skolen” af en elev fra 9. klasse.

Velkomsten med en hvid rose skal fremover være en tradition på friskolen ifølge Vibeke Malmberg. Klassens første skoledag blev sluttet af med en allerede fast tradition på friskolen. Klassen plantede et træ – klassens træ. Et æbletræ med fire forskellige æblesorter. Rød Ingrid Marie, Ritt Bjerregaard, Filippa og Rød Ananas.

Sommeren igennem har der summet af liv på Friskolen på Røsnæs. Mange forældre samt bedsteforældre har bidraget til at gøre friskolen klar til et nyt skoleår. Der er blandt andet blevet malet mange steder, ordnet udearealer, lavet cykelskur og parkeringsplads og endvidere er udekøkkenet færdiggjort. Bestyrelsen glæder sig over den hjælp, der ydes fra mange forældre og andre frivillige.  


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0