AnnonceLuk annonce
Ny rummelig stationcar præsenteres i weekenden

31-10-2018

,

Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S er klar til at vise den nye Ford Fokus stationcar frem i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stationcar-varianten af den nye Ford Focus, som er nomineret til Årets Bil i Danmark, står klar til tetskørsel hos Ford forhandler Hans Frederiksen A/S, ved åbent hus i weekenden den 3.-4. november.

Den mest formfuldendte Ford Focus til dato er designet med mennesket i centrum, bedre pladsforhold på især bagsædet, nemmere betjening, langt flere sikkerheds- og førerasisstancesystemer og vigtigst af alt en klasseledende køreglæde. Alt dette tilbydes i en spritny stationcar-variant, som netop er landet hos Hans Frederiksen Kalundborg.

Den nye Focus som ovenikøbet er med i slutspurten om titlen som Årets Bil i Danmark 2019 og har fået maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest – kan nu prøvekøres som stationcar, når Hans Frederiksen A/S i Elmegade, Kalundborg, slår dørene op til et brag af et åbent hus arrangement den kommende weekend d. 3. og 4. november i tidsrummer kl. 11 til 16.

Her vil der være rig mulighed for at se nærmere på alle de features, der gør Focus til en perfekt familiebil.

Den nye Focus dækker enhver smag og behov og fås i hele fem forskellige varianter – både som 5-dørs og stationcar:

Med den nye Focus har du også mulighed for Fords nye 8-trins automatiske gearkasse, der gør køkørsel til en leg. Med det vanedannende B&O-lydanlæg kan du omdanne din Focus til en rullende koncertsal.

FordPass Connect gør desuden bilen til et mobilt hotspot for op til 10 apparater. FordPass Connect har en lang række fordele for dig. Du kan eksempelvis via FordPass-appen til din smartphone tjekke, hvor bilen står parkeret, brændstof- og olieniveau, og du kan låse og oplåse bilen, selv om du ikke er i nærheden af den. Hvis det kombineres med Focus med 8-trins automatgearkasse, kan du også fjernstarte din bil, så den er både lun og klar, når du kommer ud de kolde vintermorgener.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0