AnnonceLuk annonce
Ny rektor ansat

08-03-2020

Høng Gymnasium og HF har ansat Morten Olesen som ny rektor. Han afløser Mads Lyngby Skrubbeltrang, der stoppede med udgangen af januar.

Morten Olesen kommer fra en stilling som vicerektor på Egedal Gymnasium, og har bl.a. en fortid som uddannelsesleder på Roskilde Katedralskole. Tidligere har han også været formand for matematiklærerforeningen.

”Høng Gymnasium og HF er måske landets mindste skole, og det giver en unik mulighed for, at vi kan være skolen med den største rummelighed. Vi har plads til hver enkelt.

Som skolens rektor vil jeg arbejde for, at der fortsat er rum til fællesskab og forskellighed. Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende - til at kende jeres drømme, jeres talenter og jeres udfordringer.

Sammen vil vi blive bedre til det, vi hver især er gode til, og til det, vi hver især har svært ved.

Jeg vil arbejde for, at vi kan være nysgerrige på hinanden og lære af hinanden,” har Morten Olsen skrevet i en meddelelse som er sendt til skolens elever og lærere.

Privat bor Morten Olsen lige udenfor Holbæk, er gift på 20. år med Trine og har 4 børn i alderen 12-23.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0