AnnonceLuk annonce
Corona-krise har givet rekord mange besøg

03-04-2020

Antallet af besøgende på TV-Kalundborg.dk har igen slået ny rekord. Mere end 600.000 har besøgt os i marts måned.

Antallet af besøg i marts på TV-Kalundborg.dk slår alle hidtidige besøg, hele 645.401 gange er TV-Kalundborg.dk blevet besøgt i marts måned. Den hidtidige rekord på godt 500.000 besøg er fra januar i år.

De mange besøg skyldes blandt andet historierne om Corona-krisen, som lige nu sætter dybe aftryk over hele landet, og viser, at interessen for at følge med i de lokale online-nyheder, er stor.

Mandag den 3. marts besøgte hele 29.680 vores side. Her kunne vi fortælle, at en Kalundborgenser var blevet smittet med Corona virus på en skiferie i Italien, men også historierne om, at genbrugspladsen blev lukket, og senere historierne om, at nu blev de åbnet igen, har haft meget stor interesse hos vores læsere. Derudover er det tydeligt, at mange sidder hjemme, og har mere tid til at følge med i nyhederne på computer, tablet eller telefon.

Selv om vi er stolte over den flotte opbakning, så rammer Corona-krisen også TV-Kalundborg.dk. Mange af vores annoncører er også ramt af krisen lige nu, og derfor falder vores annonceomsætning, men vi har troen på, at tingene nok skal vende tilbage til mere normale tider.

TV-Kalundborg.dk vil gerne sige tak for opbakningen til både vores læsere og vores annoncører. Vi fortsætter selvfølgelig arbejdet med at levere lokale nyheder fra hele kommunen - døgnet rundt - 365 dage om året.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0