AnnonceLuk annonce
Ny proceshal klar til fremtiden

15-08-2018

Den nye 800 kvadratmeter store proceshal blev indviet onsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag middag var der indvielse på en helt ny 800 kvadratmeter stor proceshal på Processkolen i Kalundborg.

En helt ny proceshal på 800 kvadratmeter på Processkolen på Rynkevang i Kalundborg er nu færdig, det blev fejret onsdag eftermiddag hvor en lang række inviterede gæster kunne opleve den nye moderne hal, som er bygget på et stykke jord tæt op af Vej og Parks område på Rynkevangen, jord som er købt af Kalundborg Kommune.

”Det her er jo resultatet af at skolen over de sidste fem år er gået fra 100 til nu omkring 200 elever, så der er rigtigt mange ekstra elever inde på skolen, og den nye hal vil primært blive brugt til vores pharma speciale, og vi tænker det bliver en stor del af den udvikling som vi håber, kommer til at ske i det her område, og hvor vi gerne vil støtte op.” sagde Steffen Lund, direktør på EUC Nordvestsjælland i sin tale til de mange gæster.

Når man før snakkede processkolen, så var det den der lå derude, men med den struktur der er ved at blive bygget op her med ny Station Øst, hele ingeniøruddannelsen tænker man at flytte her ud, der kommer helt ny infrastruktur der binder det sammen så det ikke længere er en blind vej, så nu er det pludselig jer som kan sige, jer der ligger derinde, for det er her ude der kommer til at ske en masse ting,” sagde borgmester Martin Damm i sin tale.

Den nye proceshal er bygget så den også kan bruges i fremtiden, bl.a. er der ved hver eneste stolpe i hallen etableret både luft, vand og el, så procesudstyr hurtigt og nemt kan flyttes rundt.

Processkolen i Kalundborg er en del af EUC Nordvestsjælland og mellem 250 og 300 personer har hver dag deres gang på skolen i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0