AnnonceLuk annonce
Ny medarbejder i banken

12-09-2019

Heidi Larsen er ny medarbejder i Jyske Bank, Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Heidi Larsen, der i 30 år har arbejdet i Nordea, er nu nyt ansigt i Jyske Bank i Kalundborg, hvor hun begyndte 1. august i år. 

Arne Nielsen gik på pension, og Heidi Larsen kom til den hyggelige bank på Nytorv i Kalundborg. Hun overtog dog ikke Arne Nielsens job, det gjorde Kasper Holm Andersen, der i dag sidder som leder i privatafdelingen. Men nogle skulle overtage Kaspers job, og det gjorde Heidi Larsen pr. 1. august.

Heidi Larsen har arbejdet som kunderådgiver i Nordea i 30 år, men trængte til forandring, og det føler hun, at hun har fået i Jyske Bank, hvor hun har mere tid til sine kunder – og det er vigtigt for hende.

”Jeg har mere tid til kunderne her, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg kan også mærke på kollegaerne, at de har det godt her. Stemningen er god, og jeg er glad for, at jeg traf det valg,” fortæller Heidi Larsen.

Inddelt efter kundegrupper

Heidi Larsen skal i Jyske Bank rådgive privatkunder, herunder særligt seniorkunder, og det passer hende godt.

”Det er ofte en fordel, at nogle ved meget om unge kunder, andre om senior kunder, familier osv. Det er en fordel for os, men især også for kunderne,” siger hun. 

Meget lille udskiftning

Der er 13 ansatte i Jyske Bank i Kalundborg, og den sidste, der blev ansat,  blev ansat for 11 år siden. Der er altså ikke stor udskiftning i Jyske Bank i Kalundborg. 

”Det var faktisk en af grundene. Jeg kunne jo se, at folk er her længe, og det betyder nok, at man har det godt her. Ellers bliver folk vel ikke hængende. Jeg har også arbejdet sammen med fem af mine nuværende kollegaer tidligere, og de er alle rigtig søde og imødekommende. Der er en meget fri tone hernede, og det kan jeg godt lide,” slutter Heidi Larsen.

Hedi Larsen er oprindelig fra Svebølle, men bor i dag i Kalundborg sammen med sine tre døtre. Hun er uddannet i Andelsbanken, det der senere kom til at hedde Unibank, og i dag altså er Nordea. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0