AnnonceLuk annonce
Ny massør - forkælelse for kroppen

16-05-2017

Kim Kastanny i gang med en behandling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kim Kastanny, Kalundborg, uddannet fysiologisk massør, sportsmassør og triggerpunkts-akupunktør, har åbnet egen klinik på privatadressen.

Kim Kastanny, Kalundborg, har masseret folk i flere år, men sidste år besluttede han sig for at få papir på sin kunnen og blev uddannet læge-eksamineret fysiologisk massør, sportsmassør og triggerpunkts-akupunktør på At Work Skolen i København.

I privaten på Hestetoften i Kalundborg har Kim indrettet sit behandlerrum, og han tilbyder også at køre ud med sin briks og masserer folk i deres eget hjem.

Kim Kastanny arbejder på stiftehold på Novo som industrioperatør, og planen er ikke at skulle leve af at massere kunder på fuld tid.

”Jeg kommer nok ikke til at leve fuldtids af det, men hvis nu jeg kan afhjælpe nogle mennesker for både nogle lidelser og også få noget velvære, så er jeg tilfreds”, fortæller Kim Kastanny

Mange har ømme muskler, eller smerter i nakke og skulder, ryg, ben, lår og andre steder på kroppen, hvor man har brug for hjælp til at få løsnet op, alt sammen behandlinger Kim Kastanny kan behandle.

Triggerpunktsakupunkturen er god til for eksempel fibersprængninger, skulder og nakkesmerter samt mod inflammationer.

Kim Kastanny benytter også copping, som er sugekopper, der sættes på de ømme steder.

Mere uddannelse

Selv om Kim Kastanny har en lang række af diplomer for mange forskellige uddannelser, hængende i behandlerrummet, så er der plads til flere, og allerede til september fortsætter han sin uddannelse med nada akupunktur.

Nada akupunktur er nåle i ørene som anvendes til behandling af alle former for afhængighed, bl.a. alkohol, rygning, narko og sukkertrang.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0