AnnonceLuk annonce
Ny lokalliste er hverken rød eller blå

03-10-2020

Gert Larsen står bag Demokratisk Fællesliste. Foto: Kalundborg Kommune

Af Jens Nielsen

Gert Larsen, løsgænger i kommunalbestyrelsen, står bag en ny lokalliste i Kalundborg Kommune med navnet Demokratisk Fællesliste, som hverken er rød eller blå.

Løsgænger i kommunalbestyrelsen, Gert Larsen, har efterhånden mange års politisk erfaring og har gennem årene stillet op for både Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti, sidstnævnte sprang han fra i vrede og blev løsgænger, allerede inden den nuværende kommunalbestyrelse var sat ind i 2017.

Nu står Gert Larsen så i spidsen for en ny lokalliste med navnet Demokratisk Fællesliste.

Demokratisk Fællesliste er opstået med baggrund i den udemokratiske situation, som efterhånden har hersket i Kalundborg Kommune i for mange år. Den åbenlyse politiske magtkoncentration har ikke været til gavn for borgerne og samarbejdet i kommunalbestyrelsen, står der i den udsendte pressemeddelelse.

”Flere almindelige kerneopgaver som eks. folkeskoler og børnepasning er efter vores mening et forsømt område, som vil tage lang tid at genoprette. De evindelige besparelser på personale samt videreuddannelse har på grund af dette placeret vores kommune i nederste halvdel af alle landets kommuner. Det kan vi ikke være bekendt. På trods af utallige opfordringer om samarbejde viser flertallet ingen evne eller vilje til et bredt samarbejde eller – som man plejer i mange andre kommuner – at dele lidt ud af magten, og give oppositionen medejerskab til det politiske arbejde. Det er urimeligt arrogant, at det forholdsvis - næsten halvdelen af vælgerne/borgerne - således ikke får noget ud af deres stemmer ved kommunevalgene. I mange år er et stort mindretal sat uden for indflydelse,” skriver Gert Larsen i pressemeddelelsen.

”Demokratisk Fællesliste vil målrettet arbejde for mere borgerinddragelse og demokrati. Vi finder, at der i årenes løb har været for mange eksempler på, at man ikke har lyttet til borgernes ønsker. Der er ligeledes også for mange ankesager, som bliver tabt i den sociale ankestyrelse, hvor borgerne desuagtet stadig løber panden mod den kommunale mur. Vi vil ligeledes arbejde for en fornuftig løsning på de mange trafikale problemer, som er en daglig plage for de mennesker, som bor ved byernes gennemkørselsveje. Vi vil arbejde for og lytte til almindelige menneskers daglige små og store problemer,” oplyser Demokratisk Fællesliste

Demokratisk Fællesliste er hverken røde eller blå men borgernes talerør, oplyser den nye lokalliste, som vil arbejde sammen med alle i kommunalbestyrelsen, som vil styrke demokratiet og borgernes medindflydelse.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0