AnnonceLuk annonce
Ny legetøjsforretning i Kalundborg

18-01-2019

Mette Thrane i sin legetøjsforretning i Gørlev. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rigtig mange var kede af, at den eneste legetøjsforretning, Fætter BR, i Kalundborg lukkede for nylig, men nu er der håb forude for både børn og barnlige sjæle, idet Mette Thrane åbner en ny legetøjsforretning i Kalundborg den 28. februar.

Mette Thrane, der også ejer og driver legetøjsforretningen ’Gørlev Legetøj’ i Gørlev, åbner nu en legetøjsforretning i Kordilgade i Kalundborg. Legetøjsforretningen ’Thrane Legetøj’ åbner den 28. februar, nærmere information kommer senere.

”Jeg har jo haft tanken før, men der har ikke rigtigt været plads, men nu er chancen der, og jeg er nødt til at prøve det af, og se, om det kan gå. Jeg har mange kunder, der kommer fra Kalundborg, og de kunne jo så i stedet handle i deres egen by, i stedet for at køre til Gørlev,” fortæller Mette Thrane. 

”Jeg har ansat en, der tidligere var ansat i BR, og hun skal være daglig leder, og så vil jeg være der, som det nu passer ind, da jeg skal passe både forretningen i Gørlev og i Kalundborg,” fortæller Mette Thrane, og fortsætter:

”Vi glæder os meget til at slå dørene op for nye som gamle kunder i vores nye omgivelser.”

Mette Thrane er 43 år, og har haft legetøjsforretningen i Gørlev i 13 år. I februar sidste år blev hun i øvrigt kåret som Årets Erhvervsmand/kvinde i Gørlev af Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn. Men derudover er Mette Thrane blevet hædret tidligere - nemlig i 2015, hvor hun modtog Venstres Initiativpris. Nu er hun altså klar til at føre sit gode koncept videre - med en legetøjsforretning i Kalundborg.

”Det skal være samme koncept som i Gørlev, der skal være legetøj over alt. Det er jo lidt sådan en gammeldags legetøjsbutik, og sådan skal det også være i Kalundborg. Derudover vil jeg selvfølgelig satse på god service,” slutter Mette Thrane.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0