AnnonceLuk annonce
Ny leder til Dagtilbudsområde

02-11-2020

Ny leder til Dagtilbudsområde Syd i Kalundborg Kommune

Heidi Braunstein er fra 1. december 2020 ny dagtilbudsleder i Område Syd i Kalundborg Kommune. Det er dermed en leder med over 20 års ledelseserfaring fra daginstitutionsområdet i Ishøj, Høje- Taastrup, Egedal og Københavns Kommuner, som træder ind i ledelsesopgaven. Heidi Braunstein er 47 år og kommer fra en stilling som klyngeleder i Københavns Kommune, hvor hun har stået i spidsen for en klynge på 160 medarbejdere og over 600 børn i Område Brønshøj-Vanløse.

”At arbejde med ledelse af dagtilbud og dagpleje ligger mit hjerte nært. Over et arbejdsliv er man med til at forme rammerne for tusindvis af børneliv, og den udfordring ser jeg frem til at være med til at løfte i Kalundborg Kommune,” siger Heidi Braunstein.

I Kalundborg Kommune ser direktøren også frem til at samarbejde med den nye leder for Dagtilbudsområde Syd.

”Vi glæder os til at byde Heidi velkommen i vores midte. Med Heidi har vi sikret, at området fortsat har en leder, der er tydelig i sin faglige ledelse, og har en solid erfaring med alle aspekter inden for ledelse på daginstitutionsområdet,” understreger Michael Gravesen, direktør for Børn- og ungeområdet i Kalundborg Kommune.

Heidi Braunstein bor i Måløv på Sjælland, og er kæreste med Mads. Hun har en datter på 20, der læser jura, og en søn på 22, der er ved at uddanne sig til maskinmester.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0