AnnonceLuk annonce
Ny skoleleder er hentet i Holbæk

21-11-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune henter den ny leder af Specialcenter Sigrid Undset skolen i Holbæk. Det bliver den 43-årige Kevin Sølvsten Meier, der tiltræder stillingen i midten af januar 2021. Kevin kommer fra en stilling som afdelingsleder på specialskolen Ladegårdsskolen i Holbæk.

”Specialtilbuddene ligger mit hjerte nær. Og som leder ser jeg frem til at være med til at sikre, at medarbejderne navigerer i et rum med høj faglig specialisering og i samspil med det omgivende samfund,” siger Kevin Sølvsten Meier.

Også i Kalundborg Kommune glæder man sig til samarbejdet med den nye skoleleder.

”Kevin har en meget overbevisende profil. Hans faglighed er høj, han er en velfunderet og reflekteret leder, som har et hjerte, der banker for specialområdet. Jeg ser meget frem til at samarbejde med ham, og støtte op om hans tilgang til at løse opgaven,” siger Børn- og Ungedirektør i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen.

Der har været en længere rekrutteringsproces med flere kompetente og dygtige kandidater. I forlængelse heraf, har et ansættelsesudvalg valgt at pege på Kevin Sølvsten Meier som ny leder på Sigrid Undset. Ansættelsesudvalget bestod af forældrerepræsentanter fra både skole- og dagtilbudstilbuddet, medarbejderrepræsentanter, ledelsesrepræsentanter fra Sigrid Undset, skolelederforeningen og direktøren for Børn og Ungeområdet.

Kevin Sølvsten Meier er gift og har to børn på hhv. 14 og 16, og bor i Tølløse.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0