AnnonceLuk annonce
Ny leder i spidsen for Børn, Læring og Uddannelse

27-03-2020

Sisi Eibye, 57, tiltræder mandag den 4. maj 2020 stillingen som Fagcenterchef for Børn, Læring og Uddannelse i Kalundborg Kommune. Et samlet ansættelsesudvalg har peget på Sisi Eibye, der er uddannet lærer fra Holbæk Seminarium i 1986. Efter endt uddannelse har hun gennem en årrække arbejdet som folkeskolelærer i Holbæk.

De seneste 18 år har hun arbejdet med ledelse indenfor Børn- og Ungeområdet. Blandt andet som socialfaglig funktionsleder, leder af børne og kulturafdeling, Børne- og skolechef samt Børn- og Ungedirektør. Senest har hun arbejdet som Sekretariatschef i tilknytning til børn- og ungeområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune.

”Med ansættelsen af Sisi er det en faglig og ledelsesmæssig kapacitet, der bliver en del af holdet i Kalundborg Kommune” fortæller Michael Gravesen, direktør for Børn, Skole og Familieområdet.

I forlængelse heraf uddyber Michael Gravesen; ”Her i Kalundborg Kommuner kender vi udfordringerne og styrkerne på børn og ungeområdet. Der er derfor lagt nogle klare linjer for den fælles opgaveløsning de næstkommende år. Jeg tænker at Sisi med hendes erfaring og indsigt vil falde godt ind i de eksisterende spor”.

”Der er mange spændende tiltag i Kalundborg Kommune med en overordnet udviklingsstrategi for kommunen i sammenhæng med en Børn og Ungepolitik. Blandt andet med et stort fokus på uddannelse og uddannelsesmuligheder. Det ser jeg frem til at omsætte til konkrete indsatser,” siger Sisi Eibye.

De konkrete indsatser handler blandt andet om at omsætte de overordnede linjer til nogle faglige og strategiske indsatser i samklang med blandt andet folkeskoler, dagtilbud, sundhed, beskæftigelse, ungdomsuddannelser blot for at nævne de væsentligste.

Jeg ser frem til at bidrage med realiseringen af den fælles retning for fremtidens Kalundborg Kommune. Det er mit indtryk, at der er højt til loftet med stærke ambitioner samt lav distance til hinanden gennem dialog og tillidsfuldt samarbejde”, siger Sisi Eibye.

Privat er Sisi Eibye gift med Peter og tilsammen har de 4 voksne børn og et enkelt barnebarn. De bor på Fyn og fritiden bruges blandt andet i sommerhuset i Odsherred.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0