AnnonceLuk annonce
Ny kranbil fejres med ´Åbent førerhus´

24-01-2017

Den store 110 TM. kran når helt ud i knapt 40 meter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vognmand Peter Obel i Kalundborg har købt en helt ny stor kranbil, den vises frem ved et ’åbent førerhus’ arrangement nu på fredag.

Kalundborg vognmand Peter Obel på Juelsmindevej har føjet endnu en stor lastbil til samlingen af materiel, denne gang er der investeret knapt 3,5 millioner kroner på en helt ny Volvo lastbil trækker, som har fået monteret en 110 tons meter kran. Den nye lastbil skal bl.a. bruges til en række specialopgaver, som forskellige montage job, flytning af huse, skure, og mange andre spændende job, hvor den store kran skal i arbejde. Kranarmen på den nye lastbil når ud i knapt 40 meter.

Det bliver chauffør Peter Jakobsen som skal køre med den nye kranbil, han har mange års erfaring med kranarbejde fra en lignende kranbil, som nu er blevet 12 år gammel og trængte til en udskiftning.

Åbent førerhus

Den nye kranbil vises frem nu på fredag d. 27. januar fra klokken 15, hvor Peter Obel inviterer kunder, medarbejdere, kollegaer og venner af huset til ’Åbent førerhus’.

Vognmanden vil forsøge at samle hele ’Obel Transport flåden’ denne dag, hvor der bydes på pølser, øl og vand, samtidig med at der er lejlighed for at ’sparke dæk’ på de mange køretøjer som vil være linet op på pladsen på Juelsmindevej 1 i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0