AnnonceLuk annonce
Ny klub bag amerikanerbil-træf i Tømmerup

20-06-2019

Garage Club USA Kalundborg er sammen med Tømmeruphallens Cafeteria arrangør af det store amerikanerbil-træf ved Tømmeruphallen ’ US Gas Meet’.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 27. juni begynder amerikanerbilerne at strømme til Tømmerup, hvor der hele weekenden er amerikanerbil-træf, og det betyder fest og glade dage i sommerens solskin.

Arrangementet begynder allerede torsdag den 27. juni, men de egentlige åbningsdage for offentligheden, hvor der er fest og glade dage, er fredag og lørdag – den 28. og 29. juni. Her vil der være rigtig mange af de flotte gamle amerikanerbiler, ligesom Kim Larsens Tivoli også vil være på pladsen, og selvfølgelig en masse forskellige mad- og drikkeboder til store og små. 

Tømmeruphallens Cafeteria og den lokale klub Garage Club USA Kalundborg står i år bag arrangementet, ’US Gas Meet’, da samarbejdet med Mopar Club, der har kørt det nogle år, er ophørt.

”Samarbejdet med Mopar Club ophørte, og det synes jeg var synd. Jeg tog derfor fart i de drenge, der kører amerikanerbilerne, og de fik stablet noget på benene, og de står bag arrangementet sammen med Tømmeruphallens Cafeteria,” fortæller Jack Nielsen, der er halinspektør i Tømmeruphallen.

Henrik Olsen, der er næstformand i ’Garage Club USA Kalundborg’ glæder sig over, at de står bag US Gas Meet i Kalundborg, der afholdes inden længe.

”Vi glæder os meget, og regner da med, at der kommer omkring 300 biler, men der er jo ingen tilmelding, så vi ved ikke med sikkerhed, hvor mange, der dukker op, men sådan har det også været de andre år, og der kommer altid mange. Der kommer også modeshow, hvor der bliver vist en masse 50’er tøj, og vi laver fælles køretur, i år til Strids Mølle. Så det meste er, som det plejer at være,” fortæller han.

Klubben har i øvrigt fået en del lokale sponsorer til deres amerikanske lotteri, og der er fine præmier at vinde. 

Gratis entré 

Hele arrangementet ved Tømmeruphallen, både udstillingen af amerikanerbilerne og festerne med livemusik, er gratis, men mad og drikke skal man selv betale for. Husk i den forbindelse, at madbilletter til spisning kræver forudbestilling, men man kan også købe mad og drikke på pladsen.

Det bliver Kings of Rocks, der underholder med god musik efter spisning fredag aften, og Wild Wax Combo, der spiller lørdag aften. Musikken er gratis, så har man ikke lyst til at spise, men komme forbi, når maddelen er overstået, kan man også det, men arrangørerne håber da, at flere udefra har lyst til at komme og spise og hygge med dem. Alle er velkomne.

”Vi håber, at de lokale, og andre selvfølgelig også, husker på, at alle er velkomne, og at vi meget gerne ser, at de har lyst til at spise sammen med os. Det plejer at være rigtig hyggeligt,” siger Jack Nielsen, der for 2. år i træk sammen med sin bedre halvdel, Michele Strøm, forpagter cafeteriet i Tømmeruphallen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0