AnnonceLuk annonce
´Kulturmand´ vil være politiker

24-01-2017

Per-Henrik Goosmann stiller op for Det Radikale Venstre. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Han sidder sjældent stille, og mange kender da også Per-Henrik Goosmann fra bybilledet. Nu stiller han også op til det kommende valg for Det Radikale Venstre.

Per-Henrik Goosmann havde ellers lovet sin familie ikke at involvere sig i politik igen, men efter at have overvejet det nøje, har han netop sagt ja til at stille op for Det Radikale Venstre til næste valg.

”Bestyrelsen tog fat i mig i begyndelsen af december, via Ole Glahn. Jeg har så siden brugt meget krudt på at overveje, om det var, hvad jeg skulle. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men fordi jeg har gang i mange ting, og jeg skulle være sikker på, at det var foreneligt med de andre aktiviteter, jeg har. Men det er jeg kommet frem til, at det er, og derfor har jeg - i går - sagt ja tak,” siger Per-Henrik Goosmann.

Han havde ellers forsvoret, at han aldrig ville gå ind i politik igen. Men han føler nu alligevel, at han ikke kan lade være, og han har opbakning fra hjemmet.

”Min familie har nikket ja, fordi de kan høre på mig, at jeg gerne vil. At jeg brænder for det, og det har jeg stort set alle dage gjort. Dét, at få lov til at være med til at præge samtiden og fremtiden, og sætte sine fingeraftryk på, hvad der skal ske fremover – der vil jeg gerne,” siger Per Henrik Goosmann.

Mht. mærkesager skal han lige tænke lidt over, hvad det skal være. Ikke fordi, han ikke ved, hvad han brænder for, men fordi der er mange ting, han brænder for.

”Jeg har selvfølgelig områder, hvor jeg særligt gerne vil gøre en indsats, såsom inden for kultur, investering i fremtiden og inden for uddannelse,” understreger Per-Henrik Goosmann.

Man tager ikke den fulde plade

Han fortæller også åbent og ærligt om, at han ikke er 100 pct. enig i alt, hvad Det Radikale Venstre står for, men at han alligevel ved, at her hører han hjemme.

”Man går aldrig ind og tager den fulde plade, man tager den del, man kan identificere sig med. Sådan er det med alle livets anliggender, og man bliver også udfordret af forskellighed. Det er sundt,” siger Per-Henrik Goosmann og slutter:

”Det bliver spændende, og jeg håber, at jeg kan give mit bidrag. Jeg kender endnu ikke til, hvordan det endelige team af kandidater bliver, men ved, at Ole Glahn og Jeppe Hedegaard Sørensen stiller op igen, og det er jeg glad for, da de begge har gjort det godt.”

Per-Henrik Goosmann bor i Ubby sammen med sin hustru Hanne Goosmann. Han er uddannet journalist og ejer Goosmann Communication & PR samt Goosmann Vin. Han har tidligere været i politik, hvor han i nogle år var hos Socialdemokraterne og senest, om end ganske kort, hos Ny Alliance, hvor han dog ikke kunne se sig selv under transformationen til LA. Derudover er han formand for Kulturelt Samråd i Kalundborg, og sidder i det hele taget sjældent stille. Han brænder for Kalundborg, og ser gerne, at man i fremtiden tør tænke større, og får byen udviklet endnu mere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0