AnnonceLuk annonce
Ny håndværkerbutik til Kalundborg

21-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 1. september åbner Brødrene A & O. Johansen en ny afdeling, som ligger i Kalundborg.

På Hareskovvej 17, i det tidligere Carmen, er Brødrene A & O Johansen i fuld gang med at gøre klar til, at åbne grossist afdeling pr. 1. september i år.

Det bliver Brian Monberg Christensen, der skal være butiksleder i Kalundborg afdelingen. Han arbejder lige nu for firmaet i Roskilde afdelingen, og har tidligere været i Slagelse i mange år også. Han er fra Kalundborg, og bor også i byen, hvor han for mange år siden arbejdede som VVS’er.

Udover at forretningen skal være klar til den 1. september, er man også i fuld gang med at finde personale til afdelingen i Kalundborg, der kommer med fuldt sortiment i det hele.

”Vi har valgt at komme til byen, fordi vi gerne vil være med i den rivende udvikling, som byen er i gang med. Vi satser på Vestsjælland, og da de nærmeste afdelinger er i Slagelse og Holbæk, giver det god mening,” siger Brian Monberg Christensen.

A & O Johansen sælger alt inden for VVS, el, ventilation, varmepumper, værktøj og maskiner, og har i alt 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, og altså også i Kalundborg inden længe.

Håndværkerne er gået i gang med at bygge lokalerne om på Casa Danica.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0