AnnonceLuk annonce
Ny mand i spidsen for skolen

27-04-2020

Forstanderparret Søren Hansen og Helle Grevit, her sammen med den nye forstander Esben Lambreth, til højre i billedet. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ubby Fri- og Efterskole har i april ansat en ny forstander ved navn Esben Lambreth. Efter at regeringen meldte ud, at børnene fra 0.-5. klasse igen kunne begynde i skole, stod Esben Lambreth, sammen med skolens ansatte, klar til at tage imod børnene. Esben Lambreth vil fra den 1. maj officielt overtage rollen som forstander på skolen, hvilket både han og resten af skolen ser frem til.

Esben Lambreth har 20 års erfaring i grundskolen samt ledelsesbaggrund fra Vendsyssel Friskole, og han har ligeledes udviklet sine kompetencer inden for organisations- og personaleledelse. Han glæder sig meget til fremover at fungere som forstander på Ubby Fri- og Efterskole.

”Jeg ønsker, at friskolen, efterskolen, eleverne, forældrene og lærerne i samarbejde skal videreudvikle og løfte trivslen på skolen. Dette ved at viderebygge på de allerede eksisterende værdier og versionen om ’at gøre hinanden bedre’, siger Esben Lambreth, der oprindelig er fra Nordjylland.

Mikkel T. Bilstrup, der er bestyrelsesformand for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby fortæller, at bestyrelsen ligeledes glæder sig over Esben Lambreths tiltrædelse: ”Vi byder Esben Lambreth velkommen på Ubby Fri- og  Efterskole og vi ser frem til et udviklende samarbejde,” siger Mikkel T. Bilstrup.

Med tunge hjerter

Men i forbindelse med den glædelige nyhed er det også med tunge hjerter, at skolen siger farvel til forstanderparret Helle Grevit og Søren Hansen, som fratræder deres stillinger med udgangen af juni. Helle Grevit har været friskoleleder siden 1. august 2002, og hun blev forstander på Ubby Fri- og Efterskole den 1. august 2011. Søren Hansen har været viceforstander siden 1. august 2011.

De har valgt at rykke teltpælene til Fyn, for at være tættere på børn og børnebørn. Ubby fri- og efterskole siger tak for mange års samarbejde, og de ønsker det tidligere forstanderpar al held og lykke på deres vej. 

Ubby Fri- og Efterskole håber at kunne afholde en reception op til sommerferien. Her vil man officielt sige farvel til Helle Grevit og Søren Hansen, og Esben Lambreth kan bydes velkommen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0