AnnonceLuk annonce
Ny forpagter af Café Edderfuglen på Røsnæs

26-04-2019

Sidende, Karoline og Mathilde Thrysøe, sammen med Tina Thrysøe og Tom Christensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune har nu fundet en ny forpagter til Café Edderfuglen på Røsnæs. Dyrehøj Vingård og ’Fra Chilli til Safran’, fælles om nyt projekt.

Tina Thrysøe, indehaver af firmaet ’Fra Chilli til Safran’, og forpagter af Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård. Er sammen med Dyrehøj Vingård, nu forpagter af Café Edderfuglen på Naturskolen på det yderste Røsnæs. De nye forpagtere blev præsenteret fredag middag.

”Vi er stolte over at vi nu kan få Café Edderfuglen til at køre videre, og vi er spændte på samarbejdet, og håber at det bliver en god sommer med positiv udvikling for Røsnæs, og grunden til at vi er fælles om projektet er, at vi i fællesskab løfter meget mere end hvis en af os skulle alene, vi tror på at en plus en bliver fire” sagde Tom Christensen indehaver af Dyrehøj Vingård, på dagens pressemøde.

Og for Tina Thrysøe er det som at komme hjem igen.

”Jeg har boet hele min barndom på Røsnæsgården, hvor min far var forpagter, og jeg har arbejdet i omkring 10 år som tjener på caféen for tidligere ejere,” sagde Tina Thrysøe og fortsatte,

”Vi gør mulighederne større for os selv ved at vi nu kan tilbyde at rykke selskaber endnu mere ud i naturen, og vi har faktisk pladsmangel på Dyrehøj Vingård, vi er totalt booket de næste mange måneder.”

Café Edderfuglen får i første omgang åbent hver weekend og helligdage fra kl. 11-16 og fra uge 27 vil der være åbent hver dag sommeren over.

Menukortet er endnu ikke helt på plads endnu, men Tina Thrysøe kan dog løfte sløret for at der vil komme en god gammeldags æggekage på kortet, lige som der vil være mulighed for at købe is, kaffe og lagkage.

Tina Thrysøe lægger vægt på at menukortet ikke bare bliver en kopi af det der serveres på Café Dyrehøj.

Det bliver Tinas datter, Mathilde Thrysøe, som er uddannet kok, der kommer til at være i køkkenet på Café Edderfuglen, mens det er søsteren Karoline Thrysøe som passer køkkenet på Café Dyrehøj.

Café Edderfuglen på Røsnæs har første åbningsdag lørdag d. 4. maj hvor der vil være reception fra kl. 11-13Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0